Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63234
Kirjoituksia 172564

eSim ongelma iOS 12.2. kanssaModeraattori
Rekisteröitynyt: ‎29-12-2014
Kirjoituksia: 149
11/11

Vs: eSim ongelma iOS 12.2. kanssa

Moikka, @jpkarhu!

 


Pystynkö uusimaan fyysisen simkortin (yritysliittymä) Telian kaupassa?


Oletkin saanut muilta osin ihan hyviä ohjeita, mutta kommentoin vielä tähän yritysliittymä-asiaan Hymiö Onnellinen. Yritysasiakas voi vaihtaa SIM-kortin itsepalveluna Yritysportaalin kautta, mikäli varakortteja on yrityksellä varastossa. Mikäli olet isomman yrityksen työntekijä, kannattaa kääntyä asiassa teidän matkapuhelinasioista vastaavan henkilön puoleen ja kysyä onnistuuko kortinvaihto miten. 

Yrityksen vastuuhenkilö tai allekirjoitusoikeuden omaava henkilö voi hakea uuden kortin myös Telia Kaupasta, tai ilmoittaa meille että sulla työsuhdeliittymän käyttäjänä on oikeus tehdä kortinvaihto liittymään, jolloin tieto kirjataan ylös ja henkkareita näyttämällä kortinvaihto onnistuu pyynnöstäsi Telia Kaupassa. Kannattaa olla siis yhteyksissä yrityksen sisällä henkilöön, joka vastaa työsuhdeliittymistä. 

Jos  olet itse yrittäjä, voit käydä henkkareiden kanssa Telia Kaupassa, niin saadaan tuo kortti vaihtoon. Kerro vielä näistä ongelmista siinä yhteydessä, niin viallisen kortin vaihto menee maksutta. 


0 tykkäystä