peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
143389 Kirjoitusta
49092 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ


Highlighted
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎06-09-2017
Kirjoituksia: 2
1/4

kaukkari

Miten sais uuden kaukosäätimen motorolan vip1003 digiboxiin. Patterin jousi irti?

0 tykkäystä
3 vastausta
VIP
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 211
2/4

Vs: kaukkari

Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎06-09-2017
Kirjoituksia: 2
3/4

Vs: kaukkari

En meinaa keksiä miten, muuta kuin jonottamalla korva hiessä luuri korvalla ja kuuntelemalla väliaikamusiikkia. ja valikoissa ei oo muuta kuin haluatko tehdä häiriötiedotteen tai tilata uuden liittymän ym.. Ei lainkaan että haluatko uuden säätimen.Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
VIP
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 211
4/4

Vs: kaukkari

Niin, yhdistyy se puhelu mihin hyvänsä niin kertomalla että tarvitsee uuden säätimen luulisi tuon onnistuvan. Myös chattia voi kokeilla jos ei halua soittaa. Tai käyttää palvelupyyntö lomaketta.