Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65040
Kirjoituksia 176742

Eurosport saatavilla nyt Mix S pakettiinHighlighted

Eurosport saatavilla nyt Mix S pakettiin

Ex-telialainen
Viestejä 139 kpl

Eurosport saatavilla nyt Mix S pakettiin

1/15

Noniin, tästä ollaan saatu kyselya ja palautetta. Vihdoinkin Eurosport on saatavilla myös Mix S paketissa. Koko kanavapakettitarjonta löytyy täältä .

Vastaa
14 vastausta

Kommentaattori
Viestejä 64 kpl

11/15

Eipä tuo haittaa. Todella vähän on käyttöä. Harmi ettei mitään tule tilalle, mutta hinta varmaan pysyy samana. Voisivat laittaa sen toisen history channel kanavan.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

12/15

@erkkipj kirjoitti:

Olen ehkä käsittänyt tämän otsikon alaisen keskustelun eri tavalla.
 Mutta jos on kiinnostunut vain Eurosport-kanavasta, riittää kun tilaa kaapelikortin, niin näkee SD ja HD-version kanavasta muutaman muun kanavan lisäksi Hymiö Onnellinen

 

[quote]Kaapelikortti 2,90 €/kk, sisältää kuukausittain vaihtuvan Bonuskanavan, Travel Channel ja Eurosport -kanavan. Lisäksi kaapelikortilla näkyvät veloituksetta MTV3 HD, Nelonen HD, Eurosport HD ja FOX HD.[/quote]


Soneran Kaapelikorttiin ei enää UUSILLE tilaajille kuulu tuo Eurosport ollenkaan, sen saa vain osana kanavapakettia. Tästä asiakkaiden eriarvoisesta kohtelusta, kanavavalikoiman jatkuvasta heikentymisestä ja hintojen asteittaisesta noususta johtuen palautin kaapelikorttini enkä tule enää tilaamaan Soneralta kanavia tai yleensäkkään mitään tv-palveluita. Aikaa löytyy nyt muuhunkin ja mitä katselenkin, katson sen Netflixistä.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 64 kpl

13/15

Eipä näy eurosport HD vaikka Soneran sivut näin kertoo. Miksi sivustoja ei voi päivittää jos HD ei kuulu pakettiin. Tämän HDn takia hankin mixin. Voisinkohan tämän perusteella purkaa sopimuksen, siis mixin? E2 näkyy HDnä. Tämä siis kaapelissa.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 309 kpl

14/15

Mistä kanavat valitaan?

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 309 kpl

15/15

Löyty.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.