Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Sepkup
Kommentaattori
  • 6 custom-general.kudos
  • 23 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Tallennusta katsoessa ilmoittaa "sinulla ei ole oikeuksia tähän ohjelmaan"

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Jos syynä on ne "tekijän oikeudelliset syyt". Kun telia-tv sovelluksella katsoo suoratoistolla Android televisiosta tallennuksia. Kaikki menee hyvin siihen asti, kunnes meinaa alkaa katsoa James Bond elokuvia. Telia-tv sovellus ilmoittaa, "sinulla ei ole oikeuksia tähän ohjelmaan". Siis tallentaa voi, mutta katselu oikeudet pitää hakea jostain, mutta mistä.Edit katjane: siirretty omaksi ketjuksi ja muokattu otsikko

1 vastaus
HenriLie
Telialainen
Telialainen
  • 134 custom-general.kudos
  • 756 custom-general.replies
  • 66 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@Sepkup  kirjoitti:

Jos syynä on ne "tekijän oikeudelliset syyt". Kun telia-tv sovelluksella katsoo suoratoistolla Android televisiosta tallennuksia. Kaikki menee hyvin siihen asti, kunnes meinaa alkaa katsoa James Bond elokuvia. Telia-tv sovellus ilmoittaa, "sinulla ei ole oikeuksia tähän ohjelmaan". Siis tallentaa voi, mutta katselu oikeudet pitää hakea jostain, mutta mistä.


Tuleeko ilmoitus oikeuksista puhelimelle, jos yrität katsoa suoraan puhelimesta? Vai onko virheilmoitus televisiolla katsoessa? Toimiiko tallenne esim. selaimella katsoessa tv.telia.fi sivuilla, samalla tunnuksella?

Tekniikasta aina mielenkiinnolla keskusteleva. Päivitän myös meidän asiakastukisivustoa osana asiantuntijatiimiämme. Kerrothan tarvittaessa palautetta sivuston ohjeista.