Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65882
Kirjoituksia 178495

Uusi Langaton Telia TV on täällä!Uusi Langaton Telia TV on täällä!

Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

Uusi Langaton Telia TV on täällä!

1/61

 

TV-boksin avulla katsot myös NetflixiäTV-boksin avulla katsot myös Netflixiä

Uusi Telian TV-boksi on tyylikkäämpi kuin ennen
Telia TV-boksi Arris VIP 4302W on edeltäjiään kompaktimpiTelia TV-boksi Arris VIP 4302W on edeltäjiään kompaktimpi

 

Arris VIP 4302W on näppärän kokoinen boksi, joka on vanhempia edeltäjiään tyylikkäämpi sekä 5 kertaa teknisesti nopeampi. Uuden boksin yhdistät reitittimeen langattomasti, eli enää ei ole tarvetta vetää kilometrin pituista nettipiuhaa pitkin lattioita, mikäli telkkari on eri paikassa kuin reititin. 🙂 Tätä langatonta boksia pilotoitiin viime syksynä yhdessä asiakkaiden kanssa.

  

Kaukosäätimellä voit ohjailla Telia TV:tä vaikka toisesta huoneesta. Yhteys toimii siis myös bluetoothin avulla, joten ei oo ihan niin tarkkaa osoitatko suoraan boksia vai kattoa. Tämäkin vempele on suunniteltu yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

 

Lisäksi kaukosäätimellä on parempi iskunkestävyys ja se on nopeampi kuin vanhemmat edeltäjänsä. 

 

 

kauko.PNG

 

Mitä muuta saan, kuin langattoman digiboksin? 

Voit katsella kissavideoita Youtuben syövereistä tai seurata Netflixin suosikkejasi. Eli, boksista löytyy myös Youtube ja Netflix. Ja toki, Telia TV:n tarjonta tilattavine kanavapaketteineen ja videovuokraamoineen on sinun. 

 

Miten saan käyttööni Netflixin? 

Netflix vaatii Netflix-tunnukset, jotka voit tarvittaessa luoda näppärästi suoraan boksin käyttöliittymästä, eli ei tarvitse erikseen rekisteröidä itseään palvelun käyttäjäksi esimerkiksi tietokoneen avulla. Jos sulla on jo tunnukset, ei muutakuin niillä sisälle ja homma on sillä okei. 

 

Muita sovelluksia on luvassa myöhemmin.  Näistä tiedotetaan sitten erikseen, kun on ajankohtaista. 🙂 


Telia on Liigan koti kaudesta 2018-2019 alkaenTelia on Liigan koti kaudesta 2018-2019 alkaen

Liiga ja Telia TV? Miten näen Liigan jos en ole Telian asiakas?
Liigan yhteydessä voit tilata meidän TV-boksin kaistaan kuin kaistaan, lisätietoa löydät verkkosivuiltamme. TV-boksi on siis mahdollinen myös sinulle, vaikka et olisikaan entuudestaan meidän asiakas, sinulla on käytössä vain mobiiliyhteys tai sinulla on toisen operaattorin laajakaista.

Yhteisöstä löydät myös Liigaan liittyviin useiten kysyttyihin kysymyksiin vastaukset. Ketjussa on myös sana vapaa, esitä kysymyksiä niin me hoidamme vastaukset. 🙂

 

Vanhat asiakkaat ja uusi boksi?

No onnistuu toki! Eli mikäli uuden boksin tahdot käyttöösi, ole yhteydessä asiakaspalveluun niin katsotaan homma kuosiin! 🙂 
Uuden boksin tilaus onnistuu myös erittäin näppärästi myös kirjautumalla sivuillemme 

 

Tule myös jakamaan käyttökokemuksesi --> Linkki. 🙂 

Edit RaMaria: Blogia päivitetty vastaamaan nykytilaa.

Vastaa
60 vastausta

Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

2/61

Edit: Lisätty informaatiota Netflixistä! 🙂 

Vastaa
0 tykkäystä

Uusi keskustelija
Viestejä 18 kpl

3/61

Onko boxissa Android TV?

 

Ilmeisesti ei, sillä silloin laitteessa toimisi YT:n ja Netflixin lisäksi HBO, Viaplay, etc. nykyaikaiset verkkopalvelut.

Vastaa
0 tykkäystä

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

4/61

Ja hinta tälle uutuudelle on?

Vastaa
0 tykkäystä

Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl

5/61

Blogipostauksessahan lukee laitteen olevan Arris VIP4302, jonka käyttöjärjestelmä on laitteen datasheetin mukaan "ARRIS KreaTV 5.0 or later", eli joku laitevalmistajan oma systeemi

 

Valmistajan nettisivu: http://www.arris.com/products/vip4302-w/

Vastaa
0 tykkäystä

Moderaattori
Viestejä 994 kpl

6/61

@janimakkonen Sopimuksen uusija saa boksin maksutta ja nykyiset Viihde-asiakkaat voivat päivittää boksin hintaan 79 eur (norm. 99 eur)

Vastaa
0 tykkäystä

Vakiokalustoa
Viestejä 82 kpl

7/61

Vielä kun Sonera voisi tarjota Viihdepalveluaan operaattoririippumattomasti myös boksille, eikä pelkästään mobiiliin. Täällä meillä päin ei Soneralta saa kuin langatonta nettiyhteyttä ja luulisi bitin viuhuvan toisen operaattorin kaapelikaistassa vähintäänkin riittävän vauhdikkaasti.

 

=)juha

Vastaa

Kunniajäsen
Viestejä 4 420 kpl

8/61

@JuhaPN Soneran käyttämä multicast tekniikka ei toimisi 4G verkossa ollenkaan eikä myöskään muiden operaattorien verkkoihin Soneran verkosta. Multicast on hyvä tapa jaella materiaalia mutta taas sitten vaatii verkoltakin jotakin.

Vastaa
0 tykkäystä

Vakiokalustoa
Viestejä 82 kpl

9/61

Niinhän se on, mutta harmillista silti. Osalla IPTV-toimijoista on Unicast joko ainoana toteutusmallina tai ainakin Multicastin rinnalla. Viimeiset 6 vuotta on meilläkin katseltu IPTV:tä, mutta Sonera ei ole ollut vaihtoehtona tarjolla...

 

 

Vastaa
0 tykkäystä

Kunniajäsen
Viestejä 4 420 kpl

10/61
Toisaalta Sonera ehkä haluaa antaa takuun toimivuudesta. 4G:ssä sitten pätkiminen on sitä ja tätä sekä ei voida millään taata toimivuutta toisen operaattorin verkosta. Voisihan toki tarjota Unicast malliakin mutta näin tarjonta on rajoitettu. Ei ainakaan muutosta näyttäisi tässä suunnassa tapahtuneen ja hyvin toiminut kun Soneran verkkoa ollut.
Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.