peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52997 Jäsentä
152261 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Kanavapaketin tarjoushinta ja todellinen hinta tilauksen jälkeenHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎06-03-2015
Kirjoituksia: 8
1/2

Kanavapaketin tarjoushinta ja todellinen hinta tilauksen jälkeen

Tilasin tänään Viasat kulta kanavapaketin omien sivujen kautta sonera viihde osiosta. Hinta kanavapaketille oli 1kk 0€ + 5kk 29,90€, eli hinnaksi muodostuu n.150€ kokonaisuudessa. Mutta, kun tuli tekstari ja sähköpostiin tilausvahvistus, niin siellä hinta onkin otettu 6kk, eli noin 180€. Jos tuo hinta jää voimaan, niin ehkäpä täytyy harkita peruuttamista. Ei hinnan, vaan ihan periaatteen vuoksi.

0 tykkäystä
1 vastaus
Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
2/2

Vs: Kanavapaketin tarjoushinta ja todellinen hinta tilauksen jälkeen

Tuossa vahvistuksessa taitaa tuo kokonaishinta perustua siihen, että koko 6 kuukautta olisi 29,90€/kk. Ei taida ottaa huomioon tuota ensimmäistä maksutonta kuukautta. Voit tämän toki vielä tarkistaa meidän asiakaspalvelusta, esimerkiksi Omien Sivujen Chatin tai palvelupyynnön avulla. Hymiö Onnellinen

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!

0 tykkäystä