peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53058 Jäsentä
152490 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Äänet todella pienelläHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎19-09-2018
Kirjoituksia: 10
1/4

Äänet todella pienellä

Nonii, mistähän johtuu että lätkän äänet ovat todella pienellä vaikka kaikki napit on kaakossa? Vihreä pylväs näkyy pomppivan juuri ja juuri näkyvissä säätimen alaosassa, ehkä juuri ja juuri 10% ko. tolpasta. Muut äänet tulevat kuten pitää, esim. jos avaa chromen toiseen välilehteen youtuben voi luukuttaa ihan riittävällä volyymilla. Tai esim. IS:n videot kuuluvat oikein mainiosti. 

W7 käytis ja taatusti riittävän tehokas läppäri. Kaistaakin löytyy rapiat 200M sisään.

0 tykkäystä
3 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 128
2/4

Vs: Äänet todella pienellä

Missä ottelussa äänet kuuluu hiljaisella? Onko aiemmissa peleissä esiintynyt samanlaista vai onko tämä nyt poikkeustilanne?


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎19-09-2018
Kirjoituksia: 10
3/4

Vs: Äänet todella pienellä

Tappara - Ipa

 

Normisti katson ChromeCastin kautta töllöstä, ei siis aikaisempaa kokemusta.

0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎29-01-2015
Kirjoituksia: 93
4/4

Vs: Äänet todella pienellä

Kannattaa testata vielä toisessa matsissa samaa laiteyhdistelmää ja jos ääniongelma jatkuu, niin tutkitaan tarkemmin asiaa meidän päässä häiriöilmoituksella


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg