Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

The Hunt elokuva.jpg

 

Jatkamme Telia TV vuokraamon leffauutuksien esittelyä ja tällä kertaa vuorossa on The Hunt. Elokuva soveltuu yli 16-vuotiaille katsojille tarjoten jännitystä ja vauhdikkaita tilanteita.

 

The Hunt on amerikkalainen elokuva, jota kuvataan kauhuna tai trillerinä ja sen on ohjannut Craig Zobel. Elokuva kuitenkin kertoo satiiriseen sävyyn poliittisesta kuilusta amerikkalaisen vasemmiston ja oikeiston välillä. Alun perin The Hunt piti julkaista syyskuussa 2019, mutta Universal Pictures kuitenkin päätti, että elokuvan julkaisua siirretään Daytonin ja El Pason joukkoampumisten vuoksi. Ensi-iltansa The Hunt sai Yhdysvalloissa maaliskuussa 2020.

 

Kaksitoista toisilleen tuntematonta ihmistä huumataan ja kaapataan. Pian yksi heistä herää kesken lennon Athenan (Hilary Swank) yksityiskoneessa. Herännyt mies on hyvin sekaisin ja pyytää apua lentokoneessa olevilta matkustajilta. Matkustajat kuuluvat rikkaaseen eliittiin ja he ovat hieman hämillään siitä, että yksi huumatuista ihmisistä on herännyt kesken kaiken. Hetken aikaa he pohtivat, mitä he tälle miehelle tekevät, kunnes Athena tulee paikalle ja tappaa miehen. Ihmisjahti voi alkaa.

 

Yksitoista kaapattua ihmistä herää keskeltä metsää suukapulat suussaan. Kukaan heistä ei tiedä, missä he ovat. Pian kaikki kerääntyvät yhteen isolle aukiolle, josta löytyy puinen laatikko. Yksi kaapatuista uskaltautuu mennä avaamaan laatikon ja sieltä löytyy paljon erilaisia aseita sekä avain lukkoihin, jolla suukapulat saa auki. Yhtäkkiä laukauksia alkaa tulla heitä kohti ja kaikki yrittävät päästä niitä pakoon.

 

Crystal (Betty Gilpin), joka on yksi kaapatuista, pysyy erillään kaikista muista ja poistuu aukiolta vähin äänin. Pian Crystal saapuu vanhalle huoltoasemalle, jonka omistajina on vanhempi pariskunta. Hän haluaa ostaa huoltoasemalta tupakkaa ja kysyy samalla, missä osavaltiossa he ovat. Pariskunta kertoo heidän olevan Arkansasissa. Pariskunnan vaimo rahastaa Crystalia tupakoista, jolloin hän huomaa jonkin olevan pielessä. Ketkä selviävät jahdista elossa ja keneen voi luottaa? Kuka on tämän kaiken takana ja miksi?

 

Vaikka elokuva mielletään kauhuelokuvaksi, on se kuitenkin perinteisestä kauhuelokuvasta melko kaukana. The Hunt vie katsojan satiirin maailmaan, jossa vasemmisto ja oikeisto ottavat mittaa toisistaan sairaalla tavalla. Kaikesta huolimatta elokuva on viihteellinen ja mukaan on saatu myös huumoria. Gilpin tekee hienon roolisuorituksen ja on elokuvan kantava voima.

 

 

Tästä lisää katsottavaa:

 

HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Vuokraamon-leffauutuus-The-Hunt/ba-p/203474
Linkki kopioitu
2 kommenttia 👇
summer66
Kommentaattori

Ainakin mitä olen traileria nähnyt vois olla katsottava elokuva. Melkein samanlainen juoni kuin Hard target 2 elokuvassa vaikka siinä metsästettiinkin vain yhtä ihmistä.

HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori

Mä kyllä tykkäsin tästä elokuvasta, eli suosittelen tämän kyllä jossain kohtaa katsomaan. Tota Hard Target 2 leffaa en ookaan nähnyt, täytyy laittaa tehtävälistalle!

Tietoa kirjoittajasta
Täällä Yhteisössä sinun apunasi. Musiikki ja koirat ovat lähellä sydäntä. Soittolistalta löytyy aina Ed Sheeranin Shape of You.