peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
138656 Kirjoitusta
46848 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Lasku sähköpostiinHighlighted
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎20-09-2017
Kirjoituksia: 1
1/2

Lasku sähköpostiin

Hei!

haluan teille auttaa että haluan muuttaa että lasku tulee sähköposti ei paperille ! Voitteko tehtyä minulle

 

Edit IlariJR: otsikkoa muokattu kuvaavammaksi.

0 tykkäystä
1 vastaus
VIP
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 209
2/2

Vs: Lasku

Hei @Namfaa13!

Voit tilata sähköpostilaskun kirjautumalla Teliaan ja valitsemalla  Liittymänhallinta (Asiakkuuteni > Laskutustiedot), jossa voit myöhemmin tarkastaa ja muuttaa antamaasi sähköpostiosoitetta. Tietokoneellasi tulee olla jokin pdf-ohjelma, jotta lasku avautuu.

Edit. Tässä parempi ohje : kirjaudu Telia.fi sivustolle Telia tunnuksilla, mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.

Valitse - Omat tietoni ja asetukset - Laskutustiedot - MUOKKAA - valitse sähköpostilasku - kirjoita sähköpostiosoitteesi.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump