Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Almor
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Liittymän purkuilmoitus ja asiakaspalvelun toiminta

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
 
Telialla ei näköjään ole ainakaan minkäänlaista halua auttaa ihmisiä elämänsuunnan muutoksessa ja maksuvaikeuksissa. Virheeni omat omiani, tiedän sen. Sain nyt itseäni niskasta kiinni ja kävin tiedustelemaan laajakaista liittymän asioita joka on ollut tilapäisesti suljettuna jo joulukuusta 2017 ja siitä on kirjekkin olemassa otsikolla Purkuilmoitus. Viestin sisällössä uhataan (luvataan) katkaista liittymä 30 päivän nimessä ellei maksua näy. No maksua ei ole näkynyt ja liittymä katkaistiin toukokuussa 2019 kuten asia ilmenee. Sergelillä perinässä toista tuhatta euroa lokakuulta 17 - toukokuu 19. 
Yritin asiasta käydä keskustelua sähköpostitse, tälläistä vaihtoehtoa en löytänyt joten ajauduin botin kautta asiakaspalvelijanne chat keskusteluun. Keskustelu on omasta mielestäni julkaisun ja ehkä keskustelun arvoinen.
 
 
Hei, olisin halunnut tiedustella liittymäni laskutuksista
Telia
Asiakaspalvelija liittyi keskusteluun
Asiakaspalvelija , Telia
Moikka ***** 🙂
"Ajauduin maksuvaikeuksiin jo kaksi vuotta sitten mutta teiltä vaan tulee laskuja laskun perään vaikka jo 2017 vuonna olette ensimmäisen purkuilmoituksen lähettäneet että liittymänne suljetaan
Hieman ihmetystä herättää"
Asiakaspalvelija, Telia
Liittymäsi ei ole enää voimassa
Asiakaspalvelija, Telia
Laajakaista irtisanottu toukokuuussa
"2019?"
Asiakaspalvelija, Telia
Yhteys kotiin ja telia tv
"Ensimmäinen purkuilmoitus 30 päivän varoitusajalla on lähetetty jo joulukuussa 2017
Mietin vain miksi ette ole pitäneet sanojanne ja katkaissut liittymää jo silloin. Sergel finance perii teidän lukuunne jo toista tuhatta euroa liittymästä maksuja ajalta 10.2017-5.2019"
Asiakaspalvelija, Telia
Maksamattomat laskut siirtyy perintään joo ja Sergel perii ne
Asiakaspalvelija, Telia
Matkapuhelin on irtisanottu 2017
Asiakaspalvelija, Telia
ja hbo telia tv:stä
Asiakaspalvelija, Telia
27.6 on erääntynyt meille lasku 14,57eur, viite ********* ja uudempi lasku erääntynyt 5.8.2019, summa 10 eur viite *********
Asiakaspalvelija, Telia
voit maksaa ne tilille *********
Asiakaspalvelija, Telia
saaja Telia finland oyj. Sergelin laskuista näet tiedot, millä voit sergeliin maksaa laskut
"Miksi maksaisin koko 2018 vuoden laskut sergelille kun liittymäsopimus on teidän puolelta luvattu purkaa jo vuonna 2017"
Asiakaspalvelija, Telia
Yhteys kotiin ja Telia tv päättynyt toukokuu 2019
Telia
Asiakaspalvelija poistui keskustelusta
Telia
Chat-keskustelu on päättynyt.
 
Edit LiisaMn: poistettu viestistä yksilöintitietoja
1 vastaus
LiisaMn
Ex-telialainen
Ex-telialainen
  • 32 custom-general.kudos
  • 74 custom-general.replies
  • 8 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei @Almor ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Hyvä, että laitoit meille viestiä. Telialla on oikeus purkaa liittymäsopimus mikäli laskuja ei makseta. Kun maksua ei ole kuulunut, lähetetään maksukehoituksia, ja liittymä voidaan tilapäisesti sulkea maksamattoman laskun vuoksi. Tällöin liittymän saa edelleen auki, mikäli maksaa kaikki avoinna olevat laskut. Jos laskun suoritusta ei edelleenkään kuulu, lähetetään asiakkalle purkuilmoitus liittymästä. Telia voi käyttää oikeuttaan purkaa liittymä ja veloittaa sopimuskaudelle kohdistuvat maksut, mutta purkuilmoitus ei ole sopimus liittymän irtisanomisesta.  Liittymäsopimuksen purkuun voit tutustua lisää Telian yleisissä toimitusehdoissa.

 

Laskujen osalta olisi hyvä olla yhteydessä heti, jos taloudellisessa tilanteessa tulee muutoksia. Laskuihin on mahdollista tehdä maksusopimuksia tai sopimuksia voidaan tarvittaessa tarkastaa.

 

En pääse tästä Yhteisön kautta asiakastietoihisi käsiksi, mutta tilanne voidaan tarvittaessa tarkastaa asiakaspalvelun kautta. Oletko ollut vielä yhteydessä asiakaspalveluumme, onko tilanteen selvittäminen yhä kesken?

Tämän osion uusimmat keskustelut