Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63272
Kirjoituksia 172652

NHL-kausi tarjoaa ennätysmäärän studiolähetyksiä ja yli 120 prime time -otteluaHighlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 955
1/1

NHL-kausi tarjoaa ennätysmäärän studiolähetyksiä ja yli 120 prime time -ottelua

NHL-landari-split-1440x800-2.jpg

NHL-kausi 2019-2020 käynnistyy huomenna 2.10. neljän ottelun voimin. Näet lähes kaikki matsit Viasatin kanavilta Telia TV:stä. Kauden aikana kanavilla nähdään yli 120 parhaaseen katseluaikaan lähetettävää prime time -ottelua sekä ennätysmäärä studiolähetyksiä. Luvassa on lisäksi 1-3 suoraa ottelulähetystä joka ilta/yö ja kaikki matsit ovat katsottavissa myös jälkikäteen Viasatin ohjelmakirjastosta.

 

Sarjassa on tuttuun tapaan 31 joukkuetta jaettuna neljään divisioonaan. Runkosarja kestää aina ensi kevääseen saakka, jonka jälkeen 16 parasta jatkavat pudotuspeleihin. Stanley Cupin voittaja on selvillä viimeistään kesäkuun alussa. Suomalaisia pelaajia on jälleen mukana huikea määrä; ainoastaan kahdeksan joukkuetta pyrkivät menestymään ilman suomalaisosaamista. 

Avauskierroksen kenties mielenkiintoisin kohtaaminen nähdään, kun hallitseva mestari St. Louis Blues saa vieraakseen viime vuosien kestomenestyjä Washington Capitalsin. Molemmat kuuluvat ennakkosuosikkien joukkoon myös tulevalla kaudella, joten todellinen huippuottelu on luvassa heti kauden alkuun. Illan muissa otteluissa Toronto Maple Leafs kohtaa Ottawa Senatorsin, Vancouver Canucks Edmonton Oilersin ja San Jose Sharks kolmatta NHL-kauttaan aloittavan Vegas Golden Knightsin.


Valittavana neljä eri kanavapakettia

NHL-ottelut näkyvät Viasatin kanavilla. Tarjolla on kaksi Viasatin omaa kanavapakettia sekä kaksi yhdistelmäpakettia:

 

Viasat Jääkiekko

  • Jääkiekkofanin unelmapaketti, jossa mm. lähes kaikki NHL-matsit ja Jokereiden KHL-ottelut. Lue lisää kanavista täältä.

Viasat Urheilu

  • Sisältää Viasatin koko urheilutarjonnan. Jääkiekkokanavien lisäksi mm. Valioliigaa, koripalloa, amerikkalaista jalkapalloa ja golfia.

Liiga-passi + Viasat Jääkiekko

  • Viasatin jääkiekkokanavien lisäksi kaikki kotimaisen Liigan kanavat.

Viasat Urheilu + C More Sport

  • Viasatin urheilukanavien lisäksi mm. Formula 1:stä, huippufutista ja yleisurheilua.

NHL-lähetyksissä studioisäntänä toimii Iiro Harjula ja suomenkielisistä selostuksista vastaavat Antti Mäkinen, Tero Kainulainen ja Nuutti Vihtilä. Asiantuntijoina nähdään vanhat tutut Esa Pirnes, Ossi Väänänen, Ville Nieminen ja Kimmo Timonen sekä uudet vahvistukset, Telian Liiga-tiimissä viime kaudella vaikuttanut Sean Bergenheim sekä kiekkotoimittaja Sami Hoffren.

Kaikki kanavapaketit ovat tilattavissa verkkokaupastamme. Jos olet jo Telia TV -asiakkaamme, voit tilata paketit myös kirjautumalla telia.fi:n omille sivuille

 

Kaikki eri kanavilla lähetettävät ottelut löydät Viasatin TV-oppaasta. Myös kaikki live-lähetykset löydät kätevästi Viasatin sivuilta.

Lue lisää:

Mestarien liigan lohkovaihe starttaa - Seuraa suomalaispelaajien matkaa eurokentillä C Morelta

Liigassa yli 50 UHD-ottelua tulevalla kaudella – Tuki laajenee kaikille Telian UHD-digibokseille

0 tykkäystä