Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66726
Kirjoituksia 180128

Discovery World lopettaa 30.6.2019



Discovery World lopettaa 30.6.2019

legion5000
Vakiokalustoa
Viestejä 118 kpl

Discovery World lopettaa 30.6.2019

1/5

Hei,

 

Viihdeboksin Mix-valikossa ja Telian kotisivuilla lukee, että Discovery World lopettaa 30.6. Lopettaako ohjelmayhtiö jakelun Suomessa vai onko kyse vain Telian valikoimista poistumisesta?

Vastaa
0 tykkäystä
4 vastausta

EssiJn
Telialainen
Viestejä 130 kpl

2/5

Kanavayhtiö on ilmoittanut kanavan jakelun lopettamisesta 30.6., minkä vuoksi kanava tipahtaa meiltäkin pois valikoimasta. Saamme tästä ensi viikolla tarkemmin tietoa, ja tiedotamme aiheesta kuun loppuun mennessä asiakkaille. 

Vastaa
0 tykkäystä

soittajaeino
Vakiokalustoa
Viestejä 135 kpl

3/5

Hei.

Olen kokeillut tuon kanavan katsomista ja se oli mielestäni ihan mielenkiintoinen. Se on osittain suomeksi osittain ruotsiksi tekstitetty. Esimerkiksi Japanin suuren maanjäristyksen dokumentti jäi mieleeni.

 

Ehkä kanavalla on liian kovia kilpailijoita - en tiedä. BBC Earth HD voisi olla sitä korvaava MIX-paketissa. Sekin on hyvä mutta vain ruotsiksi tekstitetty - minulle toimiva ratkaisu.

 

National Geography -ilmaiskanava antaa vähemmän kuin odotin. joskus siellä on helmiä joukossa. Mainitsen länsimaisten lääkäreiden vierailun Pohjois-Koreassa. Aina kun lääkäri paransi näkönsä menettäneen potilaan, hän ylisti parantumisesta suurta johtajaa! Poikkeuksetta ja salaa kuvattuna, ei siis teeskentelyä.

Vastaa

susanha
Uusi keskustelija
Viestejä 7 kpl

4/5

Hei, koskeeko tämä myös koko Discovery -pakettia??

 

 

Vastaa
0 tykkäystä

SannaMKoo
Moderaattori
Viestejä 561 kpl

5/5

@susanha  kirjoitti:

Hei, koskeeko tämä myös koko Discovery -pakettia??

 

 


Discovery -kanavapaketti säilyy muuten täysin ennallaan! Hymiö Onnellinen Eli kanavista päättyy vain tuo Discovery World 30.6. Ja tosiaan tiedotetta lähetämme vielä erikseen kaikille Discovery -kanavapaketin tilaajille. 

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.