Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

AR by Telia ja Posse.jpg

 

Julkaisemme perjantaina 27.3. Posse-lähetyksessä huikaisevan kilpailun, johon osallistuminen tapahtuu AR by Telia -sovelluksella. Kilpailun kaksi voittajaa pääsevät osallistumaan Posse-livehaasteeseen omalta kotisohvaltaan suorassa lähetyksessä 10.4. Ota siis mukava asento telkkarin äärestä 27.3. klo 20:00, avaa MTV3 ja nauti täysin uudesta AR-kokemuksesta yhdessä Posse-jengin kanssa. Voit katsoa ohjelman myös MTV-palvelusta ja C Moren kautta. 

Toimi näin:

 

  1. Suosittelemme, että lataat maksuttoman AR by Telia -sovelluksen jo ennen seuraavaa Possen lähetystä. Voit ladata sovelluksen Google Play Storesta tai App Storesta.
  2. Seuraa Possea 27.3. kello 20 alkaen. Avaa sovellus (kuva 1) ja skannaa sovelluksella AR-tägi, jonka löydät illan Posse-lähetyksestä tai tämän jutun alareunasta.
  3. Liikuta puhelinta tasaiselle alueelle, kunnes ruudulle ilmestyy violetteja renkaita (kuva 2).
  4. Etsi ympäriltäsi avointa lattiapintaa (tarvitset tilaa liikkua, jotta voit kävellä ovesta sisään koska sinun pitää ottaa askelia ovea kohti ja liikkua ovesta sisään). Napauta puhelimen ruutua, niin ovi putoaa paikoilleen (kuvat 3 ja 4).
  5. Seuraa askelmerkkejä, kävele rohkeasti ovesta sisään ja nauti elämysten maailmasta (kuva 5).

 

AR ja Posse ohjeet.jpg


Vinkkejä:

 

  • Sovellus toimii Applen laitteilla, joissa on iOS7 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä. Android-laitteissa tulee olla Android 4.1 -tai uudempi käyttöjärjestelmä.
  • Kokeile skannata tägi uudestaan jos sisältö oven takana ei käynnisty.
  • Jos AR-kokemus avaudu, tarkista, että puhelimesi on yhdistetty wifi- tai matkapuhelinverkkoon. Jos sovellus edelleen ilmoittaa, ettei verkkoyhteyttä ole saatavilla, AR-kokemus on poistettu sovelluksesta eikä se ole enää saatavilla. Tai vaihtoehtoisesti, sovelluksesi voi olla myös asetettu väärälle maantieteelliselle alueelle. Voit vaihtaa alueen valikon kohdasta "Asetukset" ja "Vaihda alue". Kun alueeksi on valittu "Kansainvälinen", pystyt näkemään kaikki AR by Telia-kokemukset.   
  • Voit avata AR-kokemuksen uudestaan ilman skannaamista sovelluksen valikon kohdasta "Edelliset".

 

Mikä on AR-teknologia?

Olet todennäköisesti käyttänyt AR-teknologiaa (Augmented Reality), eli lisättyä todellisuutta esimerkiksi Pokemon GO:ta pelatessa tai Instagramin ja Snapchatin filttereissä. Teknologian avulla kuvaat ympäröivää maailmaa puhelimesi kameralla ja puhelimen näytöltä voit katsoa esimerkiksi miltä uusi sohva tulisi näyttämään olohuoneessasi. Tekniikka siis yhdistää todellisen sekä virtuaalisen maailman, lisäten siihen virtuaalisia elementtejä (kuten vaikka sohva) kamerasi kuvaaman kuvan päälle. Maailmalta löytyy myös AR-teknologiaa hyödyntäviä palveluita, joilla voit katsoa ennen ostopäätöstä, että miltä uudet vaatteet näyttäisivät päälläsi tai palveluita, jotka lisäävät reittiopasteita tai kylttejä kadun varrelle joiden perusteella ne neuvovat sinua kulkemaan paikasta toiseen.

 

Haluamme olla mahdollistamassa uusia elämyksiä matkapuhelinten käyttäjille AR by Telia – sovelluksella. Lisätyn todellisuuden hyödyntämisessä vain mielikuvitus on rajana. AR by Telia -sovelluksen avulla voit kokea useiden brändien AR-kokemuksia, ei vain meidän. Voit etsiä herätteitä yritysten mainoksista tai ilmoituksista. Kun avaat sovelluksen ja kohdistat laitteesi kameran herätteeseen, AR-kokemus avautuu.

 

Avaa Possen maailma AR by Telia -sovelluksen avulla.

 

Joko asensit käyttöön ja miltä palvelua tuntui käyttää?

 

Skannaa sovelluksella oheinen koodi ja avaa Possen maailmaSkannaa sovelluksella oheinen koodi ja avaa Possen maailma

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV-uutiset-ja-muut/Avaa-Possen-maailma/ba-p/202820
Linkki kopioitu
3 kommenttia 👇
janne_1974
Rekisteröitynyt ☆

Odotellaan innolla iltaa! Ikinä en moista ole käyttänyt.

AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

Samat sanat, innolla täälläkin odotetaan illan lähetystä!

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Lisäsin tägin nyt myös aloituspostaukseen. Ei muuta kuin skannaa koodi sovelluksen avulla ja valitse, liitytkö Viivin vai HP:n joukkueeseen 😎

Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 7 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Tällä hetkellä olen opintovapaalla suorittamassa tietojenkäsittelyn opintoja.