peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53003 Jäsentä
152294 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Miten saan luvatun Viasat viihde -paketin toimimaan?Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎22-02-2016
Kirjoituksia: 6
1/2

Miten saan luvatun Viasat viihde -paketin toimimaan?

Minulle pitäsi olla tulossa hybridilaajakaistaan päivityksen yhteydessä ilmainen puolen vuoden jakso Viasat viihde -pakettia. Sain 4.1. kanavapaketin tilausvahvistusviestin, jossa sanottiin kanavapaketin olevan katsottavissa hetken kuluttua. Mitä pitää tehdä että se alkaa näkymään?

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 174
2/2

Vs: Miten saan luvatun Viasat viihde -paketin toimimaan?

Onko sinulla jo olemassa oleva Telia TV -boksi käytössäsi, vai tilattiinko sellainen sinulle hybridilaajakaistaan päivittämisen yhteydessä?

Jos sinulla on jo olemassaoleva boksi, eikä kanavapaketti ole siihen automaattisesti ilmestynyt kannattaa kokeilla digiboksin uudelleenkäynnistystä. Tämä tapahtuu irrottamalla digiboksin virtajohto hetkellisesti seinästä, ja laittamalla se sitten takaisin. Jos Telia TV tilattiin sinulle kokonaan uutena palveluna hybridin yhteydessä, saat pian tarvittavan boksin postitse, ja kanava on tämän jälkeen katsottavanasi. Odotellessasi uutta boksia, kanavapaketti voidaan kytkeä myös Telia TV -mobiilipalveluun, jolloin pääset pakettia katsomaan heti sen kautta! 

 

Mikäli tästä ei ollut apua, voisimme katsoa tilauksen tilannetta tarkemmin vielä asiakaspalvelumme kautta. Voit täältä kirjautua asiakassivuillesi, ja availla esimerkiksi chatin kanssamme. Olemme siellä paikalla vuorokauden ympäri! Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg