peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
51989 Jäsentä
150037 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Useampi Cl+ kortinlukija samaan talouteen ?Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎21-12-2017
Kirjoituksia: 2
1/3

Useampi Cl+ kortinlukija samaan talouteen ?

Terve, kyselisin että onko mahdollista linkittään useampaa Cl+ kortinlukijaa samaan talouteen ja samaan kaapelitv korttiin ? Kun olisi paljon helpompaa siirtää kaapelikorttia tv:stä toiseen esim. olohuoneesta makuuhuoneen televisioon ilman että tarvitsisi sitä kortinlukijaa asennella aina uudestaa, se on niin monipinninen että kun tarpeeksi kauan renaa niin on portti rikki.

 

Vai onko Telian politiikka että vain yksi Cl+ kortinlukijan linkitys sallitaan yhteen kaapelitv-korttiin ?

0 tykkäystä
2 vastausta
Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
2/3

Vs: Useampi Cl+ kortinlukija samaan talouteen ?

Moi @Liiffi ja tervetuloa Yhteisöön! Hymiö Onnellinen 

Kortin voi linkittää useammalle lukijalle, jolloin tuo kortin siirtäminen laitteesta toiseen helpottuu. Hymiö Onnellinen  

 

Myös esimerkiksi jos asiakkaalla on vaikkapa useampi kortti ja lukija, nämä kaikki kortit valtuuttuu jokaisen lukijan kanssa. 

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!

Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎21-12-2017
Kirjoituksia: 2
3/3

Vs: Useampi Cl+ kortinlukija samaan talouteen ?

Kiitos paljon vastauksesta Hymiö Silmänisku  Ajattelin vain kysyä koska vaimon vanhemmille oli Telian kaupassa Tampereella väitetty ettei sallita useita Cl+ kortinlukijoita. Pitääpä tämä viesti laittaa eteenpäin.

0 tykkäystä