Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Telia_mobiilivarmenne_kisa.jpg

 

Kisa on nyt sulkeutunut ja seuraavana arvomme huomiseen mennessä voittajan kaikkien osallistuneiden kesken 🙂

 

---

 

Tällä hetkellä jo yli 20 000 verkkopalvelua toimii mobiilivarmenteella. Mihin sinä käytät mobiilivarmennetta?

 

Kirjoita tämän blogin kommentteihin lyhyt tarina josta selviää, mihin ja miten käytät mobiilivarmennetta ja olet mukana Apple iPhone 7 32GB:n arvonnassa. Voit tutustua palkintopuhelimeen etukäteen täällä.

 

Jos haluat maksimoida voittomahdollisuutesi niin osallistu skabaan myös Telian FB-sivulla. Arvomme voittajan sekä täällä Yhteisössä että Telian Facebook-sivulla skabaan osallistuneiden joukosta.

 

Kisa käynnistyy nyt ja päättyy 1.10.2017. Jos et ole vielä Yhteisön jäsen niin voit liittyä mukaan sivun yläreunan "Liity jäseneksi" -linkin kautta tai klikkaamalla tästä.

 

Onnea arvontaan 🙂

 

P.s. Jos sinulla ei ole vielä Mobiilivarmennetta niin kipin kapin tilaamaan telia.fi:stä 🙂

 

P.s.s. Klikkaa Paljastus-sanaa lukeaksesi arvonnan säännöt.

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Mobiilivarmenne-arvonta


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 18.9. – 1.10.2017. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kappale iPhone 7 32GB, arvo 699 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua osoitteessa https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Mihin-sina-kaytat-Mobiilivarmennetta-Osallistu-arvontaan/ba-p/1528... kommentoimalla Yhteisön blogiin. Arvontaan voi osallistua myös kommentoimalla Telia Finlandin Facebook-sivuilta löytyvään julkaisuun https://www.facebook.com/teliafinland/posts/1438516409529445.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan ja voitosta ilmoitetaan 3.10.2017. Jos arvonnan voittaja on osallistunut arvontaan Telia Yhteisössä, hänelle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä Yhteisön kautta. Jos voittaja on osallistunut arvontaan Telia Finlandin Facebook-sivulla, voittajalle ilmoitetaan voitosta vastaamalla hänen kommenttiinsa. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 18.9.2017

---

 

Itse käytän mobiilivarmennetta muutaman kerran viikossa. Useimmiten avatakseni työpaikan etäyhteydet tehdäkseni töitä kotitoimistolla. Tunnistautuminen yrityksemme VPN-palveluun hoituu mobiilivarmenteella. Muutamia muita mainitakseni, tilasin hetki sitten Kiinasta tavaraa ja tullauksen hoidin verkossa. Tunnistautumisessa tullin palveluun käytin mobiilivarmennetta.

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Mihin-sina-kaytat-mobiilivarmennetta-Osallistu-iPhone-7-n/ba-p/152839
Linkki kopioitu
127 kommenttia 👇
Tiuku1973
Rekisteröitynyt

Tunnistautumiseen kaikilla sivustoilla joilla se vain on mahdollista. Erittäin kätevä ja helppo!

tenhosr
Rekisteröitynyt ☆

Useimmiten lähinnä pankkipalveluihin jotka sen sallivat, ja julkisen puolen palvelut. On tuplasti nopeampi kuin verkkopankkiin kirjautuminen ja selkeästi vaivattomampi. 

kiruska
Rekisteröitynyt

Aina kun on mahdollista , tulee käytettyä , tosin aika pientä käyttö on vielä itselläni . 

Karok85
Tutustumassa

En ole käyttänyt vielä mobiilivarmennetta.

vesku998
Tutustumassa

Käytän mobiilivarmennetta esimerkiksi operaattoreiden nettipalveluihin kirjautumiseen.

peekotu
Vakiokalustoa ☆

Tällä hetkellä on tullut vasta kelaan käytettyä, muita palveluja missä voisi käyttää mobiilivarmennetta ei ole tullut itselleni vielä eteen. On kuitenkin hyvä olla kun kännykän mukana helposti kulkee.

hagberg
Uusi jäsen

Viranomaispalveluihin, kuten esim. omakanta (kanta.fi)

hege99
Uusi jäsen

käytän mobiilivarmennetta kelan sivuilla.

Asiakas2
Tutustumassa

Käyttäisin mobiilivarmennetta aina mielummin kun pankkitunnuksia mikäli se on käytettävissä. Näin kuluu mukavasti vähemmän pankin avainlukuja ja ei tarvitse olla jatkuvasti odottelemassa uusia. Se on mielestäni muutenkin kaikkien etu kun avainlukulistoja ei tarvitse olla uusimassa niin usein.

Bjorn1982
Uusi jäsen

Käytän mobiilivarmennetta aina kun on vaan mahdollista, koska pankkitunnuksien kanssa pläräily on hankalaa. Koodi puhelimeen ja niin aukee maistraattin, verottajan ja jopa eläketiedotkin. Vaikka olenkin ”vasta” 35 on tärkeetä tietää että eläke on ihan kulman takana.... ja mobiilivarmenne tekee asian tutkailun helpoksi

 

Tiivi1
Rekisteröitynyt ☆

Minulla on pieni yritys. Tarvitsen mobiilivarmennetta satunnaiseen palkanmaksuun, omakanta-palvelussa yms. yms.

On hyödyllinen eityisesti tienpäällä, koska on nopea.

Toivoisin, että olisi mobiliivarmennetta voisi köyttääuseammassa palvelussa.

JuLo1013
Uusi jäsen

Viranomaispalvelut joihin tarvitsee kirjautua, vakuutusyhtiöt, ja kaikki nettipalvelut telian lisäksi mihin on mahdollista kirjautua.

 

Viimeksi taisin tehdä uuden passin, tulee käytettyä kun linkki näkyy palvelussa ja on toiminut siitä asti kun hankittu MOBIILIVARMENNE sim puhelimeen joka kerta.

 

Hyvä ja nopea tapa kirjautua paveluihin ilman että tarvitsee kaivella pankkitunnuksia erikseen ja tietenkin turvallisempi tapa toimia!

happoman
Rekisteröitynyt ☆

Mobiilivarmennetta tulee käytettyä melkein joka paikassa missä sen käyttö on ollut mahdollista. Kelan ja vakuutusasioiden hoito nyt viimeisimpänä tulee mieleen. 

LEIJONA11
Kommentaattori

Ei o tullu viäl hommattua,harkinnassa ollut jo n.1vuoden;-))

Adelius
Tutustumassa

 Tulee käytettyä kaikissa viranomaispalveluissa missä se vain on mahdollista. Tykkään!

TeemuKokk
Uusi jäsen

Tunnistautumiseen eri verkkopalveluissa.

AnttiPyhtaa
Uusi jäsen

Mobiilivarmennetta tulee käytettyä viranomaispalveluihin kirjautumiseen. Ei kulu pankkitunnuksia turhaan.

Napsuliini
Uusi keskustelija

Tunnistautumiseen. On todella kätevä.

vikki
Rekisteröitynyt ☆

Mobiilivarmennetta tulee käytettyä kaikkialla, jossa se vaan on käytössä

Zagna
Kommentaattori

Kaikkialla missä voi käyttää ja sitten myös OP:n kautta joskus.

olliz
Uusi jäsen

Tulee käytettyä aina vaan kun mahdollista. Nopeampi kuin verkkopankkitunnukset.

Ricshu
Rekisteröitynyt

Itse käytän Mobiilivarmennetta, aina kun sitä on mahdollista käyttää. Todella hyvä palvelu, helpottaa ja nopeuttaa monia kirjautumisia eri asiointipalveluihin, kun ei tarvitse kaivaa pankkitunnuksia lompakosta.

HipHip
Tutustumassa ☆

Enpä ole vielä käyttänyt.

Tunnuslukusovellus on riittänyt toistaiseksi.

pehtoori555
Kommentaattori

On kyllä kätevämpi kuin pankkitunnuksilla kirjautuminen, etenkin kodin ulkopuolella käytettäessä. Käytän virastojen ja yritysten sivuille kirjautumiseen, jos vain sitä tukevat.

mursa
Tutustumassa

Otin mobiilivarmenteen käyttöön melkein heti kun se tuli markkinoille. Tosi helppo käyttää, näppärä ja nopea, käytän sitä kaikkeen kirjautumiseen missä mahdollista, esim. kela ja kanta. 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Arvonta on nyt suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu. Arpaonni suosi kommenttia, joka löytyi Telian Facebookin puolella kisaan osallistuneiden joukosta. Kunhan voittaja on tavoitettu niin julkaisemme hänen nimensä myös täällä Yhteisön puolella 🙂

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Voittaja on tavoitettu ja palkinto on lähdössä postiin Anssi Ketomäelle Helsinkiin. Onnea vielä kerran 🙂

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.