Ongelma wifi-verkonlaajentimen kanssa

  • 8 March 2022
  • 1 kommentti
  • 8 katselukertaa

Hei,

Ostin D-link DAP-X1860 (AX 1800) -verkonlaajentimen, mutta en saa sitä millään pelaamaan lähiverkkoni kanssa. Onglemaa on ratkottu pitkään D-Linkin supportin kanssa, mutta tuloksetta. Nyt D-Linkin tuki arvelee, että ongelma voisi johtua reitittimeni kryptauksesta. Reitittimenä minulla on Telia X2 - Technicolor DGA4330. D-link kehottaa muuttamaan kryptausta, mutta hieman arvelluttaa.

 

Alla kopio D-Linkin viestistä:

 We suspect that there might be a problem with the encryption type that your router is currently using. From what we could find your home router is currently using WPA2 PSK which might be incompatible in some cases. Please try changing the encryption method in the settings of your home router to any other type and see if it affects the issue.

 

Onko kenelläkään kokemusta tällaisesta ja mahdollista ratkaisuehdotusta?

Kiitollinen kaikista vinkeistä.

Paul

 


1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Nyrkkisääntö WiFi-laajentimien, wds- sekä mesh-laitteiden kanssa on, että koko langaton verkko tulee rakentaa saman valmistajan tuotteilla.

 

Mikäli pystyt kytkemään langattoman tukiseman Techicoloriin Ethernet-kaapelilla, voit hankkia toiseksi tukiasemaksi kenen valmistajan tukiaseman hyvänsä.

 

Jos et voi käyttää kaapeleita tukiasemien ja reitittimen välillä, kaikkien laitteiden tulee tulla samalta valmistajalta. Kun sinulla on nyt D-Linkin laajennin, voit esimerkiksi hankkia D-Linkin langattoman tukiseman. Käännä Technicolorin asetuksista langaton lähiverkko pois päältä häiritsemästä ja kytke D-Linkin tukiasema Techicoloriin Ethernet-kaapelilla. Ota D-Linkin tukiasema käyttöön ja sen jälkeen yhdistä laajennin D-Linkin tukiasemaan.

Vastaa