Esittely

Playstation Pulse Elite – Pulse 3D:n uudistettu versio on täällä!

  • 5 January 2024
  • 0 kommenttia
  • 325 katselukertaa
Playstation Pulse Elite – Pulse 3D:n uudistettu versio on täällä!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Sonyn uudistetut Pulse Elite -kuulokkeet ovat nyt ennakkotilattavissa! Uusia ominaisuuksia uutuksissa piisaa, sillä niiden kaiutin elementit, ohjelmisto sekä yhteysteknologia on päivitetty. Kuulokkeet toistavat äänimaisemat lähes säröttömästi ja tuottavat selkeät yksityiskohdat, jotta kuulet juuri sen, mitä pelin kehittäjät halusivat sinun kuulevan. Tunne toiminta syvällä bassolla ja nauti entistä tarkemmin sijoitelluista äänivihjeistä 3D-ääntä tukevissa PS5-peleissä.

 

Playstation Pulse Elite

 

Playstation Pulse Elite pelikuulokkeilla saat parannettua Playstation 5 -peliesi äänimaailman. Aiempaa korkeamman äänenlaadun lisäksi uusi malli tuo kuulokkeisiin Playstation Link -teknologian. Teknologian avulla kuulokkeet kykenevät siirtämään ääntä lähes viiveettömästi tinkimättä äänenlaadusta. Voit yhdistää ja vaihdella helposti PlayStation Link -yhteensopivia laitteita lennosta. Tuettuja laitteita ovat muun muassa PS5-konsolisi, PC, Mac ja PlayStation Portal-käsikonsoli. Laitteesta löytyy lisäksi Bluetooth ja monilaiteyhteys. Tämän avulla voit yhdistää kuulokkeet mobiililaitteeseen Bluetoothilla ollessasi yhteydessä PlayStation Link -laitteeseen. Voit siis samanaikaisesti vastata puheluihin tai nauttia musiikista ilman, että peliäänesi keskeytyisi.

 

Ulkoasu ja käyttömukavuus

 

Yksi ensimmäisistä asioista, jonka huomaatkin Sony Pulse Elite -kuulokkeissa, on niiden tyylikäs ja moderni muotoilu. Ne ovat kevyet ja mukavat käyttää pitkiäkin pelisessioita varten. Kuulokkeet painavatkin noin 347 grammaa, joka on langattomien kuulokkeiden parissa kevyemmästä päästä.  Lisäksi kuulokkeiden langaton ominaisuus antaa sinulle täyden liikkumavapauden ilman häiritseviä johtoja. Jos esimerkiksi pelin keskellä sinun tarvitsee käydä hakemassa purtavaa jääkaapista, keskustelut kavereiden kanssa tai peliäänet pysyvät mukanasi.

 

Äänenlaatu ja ominaisuudet

 

Äänenlaatu on tärkeä tekijä pelikokemuksessa, ja Sony Pulse Elite -kuulokkeet eivät petä sinua tässä suhteessa. Näiden kuulokkeiden 3D-ääniteknologia ja uudet kaiutin elementit tarjoavat syvemmän ja immersiivisemmän äänen, joka auttaa sinua hahmottamaan pelimaailman ympärilläsi. Olipa kyse sitten vihollisen askeleista tai ympäristön ääniefekteistä, kuulet ne kaikki selkeästi ja tarkasti. Mikä tekee Sony Pulse Elite -kuulokkeista erityiset etenkin pleikkapelaajalle, on niiden kyky tukea PlayStation 5 Tempest 3D AudioTech -teknologiaa. Tämä teknologia luo äänitilan ympärillesi, jolloin voit kokea äänen tulevan eri suunnista. Se lisää pelikokemuksen syvyyttä ja auttaa sinua havaitsemaan äänien lähteet tarkemmin.

 

Yhteenveto

 

Kokonaisuutena Sony Pulse Elite -pelikuulokkeet ovat täydellinen kumppani PlayStation 5 -konsolille. Ne tarjoavat entistä korkeampaa äänenlaatua ja syventävät pelikokemustasi 3D-tilaäänien avulla. Olitpa sitten kilpailemassa verkkomoninpelissä tai uppoutumassa yksinpelin tarinaan, nämä kuulokkeet tekevät siitä entistäkin paremman kokemuksen.

 

Kiinnostuitko pleikkarin uutuuskuulokkeista? Kurkkaa Playstationin video, jossa esitellään kuulokkeiden tärkeimpiä ominaisuuksia!  👇

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa