Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63823
Kirjoituksia 173816

Sonera sähköposti ilman Soneran nettliittymääHighlighted

Sonera sähköposti ilman Soneran nettliittymää

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Sonera sähköposti ilman Soneran nettliittymää

1/35

Minulla on Soneran kiinteä laajakaista ja mobiilinetti ja näihin liitetyt s-postit. Jos irtisanon Soneran liittymät ja vaihdan operaattoria toimiiko sähköpostit edelleen ja mihin hintaan? Katkeaako Soneraviihde (MTVTotal saport) mobiili myös? Nyt tarjoushinta 9,95€/kk/6kk joten nouseeko hinta, jos Soneraviihde ei katkea?

34 vastausta
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

2/35

Moro @Sejuo ja tervetuloa mukaan Klaaniin!

 

Eli siis, sähköpostit ei voi toimia ilman liittymää.  Eli jos lopetat sekä laajakaistan että mobiililiittymän, lakkaavat myös sähköpostit toimimasta.

 

Mikäli Viihteen irtisanot, jatkaa mobiiliviihde kuitenkin toimintaansa normaalisti, mikäli näin haluat.

Jos sulla on mobiiliviihteessä ollut tuo total hintaan 9,95€/kk/6kk, se jatkaa voimassaoloaan normaalisti.

Jos sulla taasen on kanavapaketti ollut viihteessä maksullisena, mutta esimerkiksi mobiiliviihteessä velotuksetta, muuttuu paketti mobiiliviihteessä sitten maksulliseksi. 🙂

 

Kanavapakettitarjous pysyy voimassa sovitun ajan, mikäli liittymät pysyvät voimassa. Tarjouksen jälkeen jatkaa voimassaoloaan normaalihinnoin.

 

Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

3/35

Käsittääkseni tää sähköpostin säilytys on muilla operaattoreilla mahdollista jotain pientä kuukausimaksua vastaan. Implikoitko siis että jos minä soneran asiakkaana saan paremman tarjouksen jostakin ja mulla sattuu olemaan vaikka 6x pp.inet.fi-domainilla olevia osoitteita niin ainoa keino niiden säilyttämiseen on väkisin maksaa esimerkiksi kiinteästä laajakaistasta se 29,90e/kk?

 

Kuuluuko prepaid-netteihin mukaan sähköpostiosoite?

 

Kiitos 🙂

 

0 tykkäystä
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 4 415 kpl

4/35

Miten prepaid liittymään liitetään s.postiosoite? -> Ei kuulu. (Miten sinut tunnistetaan järjestelmässä)?

 

En ehdottomasti suosittele ottamaan koskaan operaattorin sähköpostipalvelua tämän takia ollenkaan käyttööön. Syynä tähän on juuri se että jos haluaa vaihtaa operaattoria niin tulee juuri tälläinen ongelma vastaan. Jos haluaa suomalaisen luetettvan sähköpostipalvelun sekä ilmaisen niin kokeile ehdottomasti Meiliboxia: https://meiliboxi.fi/ .

 

TeliaSoneraa ei kiinnosta sinun pari euroo per kuukausi... Kun ei edes kiinnosta kovinkaan paljon PK yrittäjätkään... Ne sentään maksavat enemmän kuin sinä... 

 

Paras tapa omistaa oma domain jonka alla pitää... minä ostin itselleni juuri siksi domainin, eli vaikka palveluntarjoaja vaihtuu niin s.posti pysyy aina samana.

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 1 468 kpl

5/35

Kiinteään laajakaistaan nuo sähköpostit kuuluvat maksutta mukaan. Meillä on kyllä tarjolla mahdollisuus pitää sähköpostit voimassa myös liikkuvan nettiyhteyden kylkeen, jolloin sähköposteista veloitetaan 2,08 €/kk/laatikko. Pelkkää sähköpostipalvelua ei tosiaan ole tarjolla, mutta mielestäni tämä nykyinenkin järjestely on melko joustava 🙂

Highlighted

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

6/35

En kyllä ihan sanoisi joustavaksi. Esimerkkinä tapaus naapuristani kun taloyhtiö vaihtoi KTV-palveluntarjoajaa ja samalla otti mukaan ns. taloyhtiödiilin jolla saa ilmaiseksi 10M nettiliittymän VDSL-yhteytenä. Naapurillani oli ollut lähemmäs kymmenen vuotta Soneran tarjoama s.posti osoite liittymän kyljessä, mutta nyt kun uudet sopimukset astuivat voimaan, hänen kaapeliliittymä tottakai irtisanottiin jolloin asiakaspalvelusta kyseltiin mahdollisuutta osoitteen säilyttämiseen vaikka lisämaksua vastaan. Tässä tilanteessa ilmoitettiin että se on mahdollista VAIN jos ottaa kiinteän laajakaistan josta maksua olisi tullut kuukaudessa väh. 19.90€ + enemmän tarjouksen jälkeen, liikkuvista ei mainittu mitään, mutta en sanoisi joustavaksi edes sitä jos joutuu vähintään 15€/kk maksamaan halutessaan pitää vuosia käytössä olleen s.posti osoitteen.

 

Vaikka olen viimeinen ihminen kehuskelemaan millään tavoin Elisaa, omat kokemukset ko. firmasta on olleet sen verran luokattomia. Ainakin siellä onnistuu s.postin pitäminen vuosimaksua vastaan.

 

Menetin jo hieman omat kasvoni tässä hommassa kun olen pitkään puhunut Soneran joustavuudesta ja loistavasta asiakaspalvelusta, mutta tälläiset tilanteet ei ihan aja kyseistä asiaa...

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

7/35

Hei! Ota käyttöön joko Gmail tai Hotmail ne ovat täysin ilmaisia!

0 tykkäystä
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 4 415 kpl

8/35

"ilmaisia" -> Amerikkalaisia, jotka tekevät rahaa mainostuloilla, kohdentamalla.

 

Meiliboxi.fi on suomalainen ja ilmainen sekä suomalaisen ylläpitämä Woima Hosting Oy:n... 

0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 94 kpl

9/35

Säilyykö Soneran sähköposti 2,08 €:lla, jos käytössä on Sopiva Suurenmoinen-matkapuhelinliittymä, jos lopettaa kiinteän laajakaistan.

Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

10/35

Tässä ketjussa olikin jo aiheesta puhetta, eli sähköpostin voi säilyttää kuukausimaksua vastaan, jos sulla on Liikkuva Netti -liittymä. 🙂

 

Puheliittymään ei ole kytkettävissä.

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.