Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66041
Kirjoituksia 178700

Telia-tunnusten luominen ei onnistuTelia-tunnusten luominen ei onnistu

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Telia-tunnusten luominen ei onnistu

1/2

Hommasin Kärppä-passin ja sain linkin tunnusten luomiseksi. Tabletillla ei vaan onnistu.. herjaa, että käyttäjätunnust tai salasana ei vastaa ehtoja. Kaiken taiteen sääntöjen mukaan olen yrittänyt.. nyt tukea tarvittaisiin.

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

Moderaattori
Viestejä 332 kpl

2/2

Moikka @ismopek ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Olenko ihan myöhässä vastaukseni kanssa? Tarkoitatko Telia TV -tunnuksia, jotka tulisi luoda siinä tilanteessa, mikäli tilasit Kärppä-passin yhteydessä eikä sinulla entuudestaan ollut Telia TV -sovellusta? Mikäli näin on, niin olet saanut s-postiin käyttöönottoviestin, josta löytyy linkki. Sitä pitkin pääset luomaan tunnukset. 

 

Ehkä oletkin toiminut juuri näin, ja nyt on kyseessä jostain bugista siellä. Tässä kuitenkin vielä varmuudeksi linkki Telia TV -sovelluksen käyttöönottoon.

 

Jos tarkoitat Telia-tunnuksia, jotka vaaditaan kirjautumiseen omiin tietoihin telia.fi:llä (pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen vaihtoehtona), niin niiden luomisesta on tässä lisää tietoja.

 

Palaa asiaan, mikäli näistä ei ollut apuja, tai jos olet toiminut ohjeiden mukaisesti eikä vieläkään onnistu tunnusten luonti. Vielä yksilöllisempää apua saat, jos kirjaudut telia.fi:lle juurikin noilla yllä mainituilla tavoilla (Telia- tai pankkitunnarit tai mobiilivarmenne), niin pääset siellä meidän chat-asiakaspalveluun ja pääsemme siellä katsomaan tarkemmin tilannetta nähdessämme asiakastietosi. 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.