Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63984
Kirjoituksia 174263

Tilaus käsittelyssäHighlighted

Tilaus käsittelyssä

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Tilaus käsittelyssä

1/3

Hei,

tilasin lauantaina 30.11. Airpodit, jolloin Telian verkkokaupassa näkyi että toimitusaika olisi 1-2 päivää, korkeintaan viikko.

 

Tilauksen seurannassa näkyy kuitenkin vielä, että "Tilaus on käsittelyssä".

 

Kuinka pian paketti luultavasti lähtee postissa tulemaan, minulla ei ole vuodenvaihteessa oikein mahdollisuutta ottaa sitä vastaan.

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

2/3

Sama minulla. Tilasin tuotteen 30.11 eikä tilauksen seurannassa näy muuta kuin, että tilaus käsittelyssä. Tuote on kuitenkin jo maksettu.

 

Markkinointikeinona 1-2 päivän toimitusaika on hyvä. Todellisuus on kuitenkin toista, eli toimitusaika lienee 1-2 viikkoa. Asiakkaalle ei tule edes tietoa siitä onko tuote ylipäänsä tulossa. Kovin hyvää arvosanaa verkkokauppa ei ansaitse.

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 523 kpl

3/3

Heippa @rk4500 ja lämpimästi tervetuloa tänne Yhteisöön! Hymiö Onnellinen

 

Tilasitko siis Apple AirPods -kuulokkeet, etkä AirPods Pro:ta

 

AirPodseissa ainakin näyttäisi äkkiseltään että olisi varastosaldoa. Black Friday on hieman saattanut tilausten käsittelyä toki hidastaa, mutta muuten erityisiä viivästymisiä ei pitäisi olla. 

 

Emme näin Yhteisön kautta pääse asiakastietoihisi käsiksi, mutta voit esimerkiksi laittaa meille asiakaspalvelun chatin kautta viestiä (telia.fi -sivuille kirjautumisen jälkeen), niin pääsemme tarkistamaan että tilauksella on kaikki ok, ja missä tilaus on parhaillaan etenemässä.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.