peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59153 Jäsentä
163981 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

MTV:n ja C Moren kaikkien aikojen parhaat sarjat, voita pääsy Pöllölaakson kulisseihin

Moderaattori
Moderaattori

MTV:n ja C Moren kaikkien aikojen parhaat sarjat, voita pääsy Pöllölaakson kulisseihin

teliabonnier (1).jpg

 

Nyt on hyvä hetki muistella kaikkien aikojen parhaita tai sykähdyttävimpiä tv-sarjoja!
Kaikille on varmasti jäänyt mieliin joitain legendaarisia, mielenkiintoisia ja sykähdyttäviä sarjoja vuosien varrelta. Bonnier Broadcastingin, eli MTV:n ja C Moren sisällöt, ovat nyt olleet paljon puheissa sosiaalisen median puolella, kun Telian kaupat Bonnier Broadcastingista saivat sinettinsä.

 

Mikä on sinulle kautta aikojen paras tai sykähdyttävin tv-sarja MTV:n ja C Moren tarjonnasta?

 

Haluaisitko päästä näkemään miten lähetyksiä todellisuudessa tehdään? Nyt sinulla ja ystävälläsi on mahdollisuus päästä katsomaan miten Champions League -kierros 10.12. toteutetaan Maikkarin studiolla Pöllölaaksossa. Palkitsemme 10 ensimmäistä tähän kommentoinutta kutsulla tv-studiolle ja voittajat pääsevät tutustumaan studioon ja asiantuntijoihin.

 

 

MTV:n ja C Moren huippusarjat viihdyttäneet ihmisiä

 

MTV:n ja C Moren kanavat ovat tarjonneet katsojille runsaasti huippusisältöjä urheilun, viihteen, elokuvien ja sarjojen muodossa. MTV:n puolella kestosuosikkeja ovat esimerkiksi Kauniit ja rohkeat, Salatut elämät ja Emmerdale, josta on tällä hetkellä käynnissä jo 47. tuotantokausi. Monille on varmasti jäänyt mieliin myös vuosien varrelta maikkarin sarjoista Ritari Ässä, Solsidan, Vintiöt tai Dallas.

 

Maksullinen suoratoistopalvelu C More on tarjonnut ihmisille myös paljon loistavia sarjoja katsottavaksi, kuten Ex-Onnelliset, joka on draamasarja viidestä lapsiperheestä, joissa vanhemmat ovat juuri eronneet. Roba puolestaan on Venla-palkittu suomalainen tiivistunnelmainen poliisisarja. Paljon ylistystä on saanut osakseen myös ruotsalais-tanskalainen poliisisarja Silta, josta on nähty kaikkiaan neljä jännittävää tuotantokautta.

 

 

Telia Company ja Bonnier Broadcasting yhdessä enemmän

 

Aiheesta on uutisoitu laajasti jo aiemminkin, mutta tämä on merkittävä päivä siitä syystä, että viralliset kaupat on tehty tänään 2.12. Kauppaan sisältyvät suomalaisen MTV:n lisäksi C More ja ruotsalainen TV4.

 

Kaupan myötä asiakkaat saavat jatkossa uusia elämyksiä ja palveluita, kun Telian ensiluokkaiset verkot ja laajat myyntikanavat yhdistyvät Bonnier Broadcastingin suosittuihin mediasisältöihin. Telia Companyn tavoitteena on turvata jatkossakin edellytykset pohjoismaisten laatusisältöjen tuottamiselle.

 

Lue lisää
Skaban infot
- 10 ensimmäistä vastaajaa pääsee Maikkarin studiolle ystävänsä kanssa tutustumaan lähetyksen tekemiseen
- Ajankohta: tiistai 10.12. illalla (tarkempi aika täsmentyy)
- Voittajat pääsevät seuraamaan illan Champions League kierroksen tekemistä
- Lisäksi myös tapaaminen studion asiantuntijoiden kanssa

 

Lue lisää

0 tykkäystä
3 Kommentit
Vakiokalustoa

Salkkarit ovat olleet ehdottomasti se kärkinimi ja jokainen julkaistu jakso on tullut katsottua ja tulee katsottua jatkossakin. 😅

 

Laskelmien mukaan mikäli kaikki sarjan jaksot haluaisi katsoa putkeen, kestäisi siinä noin 51 päivää ilman taukoja. Eli muutama hassu hetki vietetty kyseisen sarjan parissa. ✌🏻 

Rekisteröitynyt ☆

Game of Thrones on ollut tähän mennessä ehkä sykähdyttävintä kamaa, vaikka viimeinen tuotantokausi olikin hienoinen pettymys. Sarjaa oli myös helppo seurata "jenkkitahdissa", kun jaksot tulivat C Morelle samaan aikaan kun Yhdysvalloissa!

Kommentaattori

Kuulostaapa mielenkiintoiselta! Miksipäs ei! Hymiö Onnellinen Vielä kun löytäisi jonkun kovan penkkiurheilijan tulemaan kaveriksi mukaan! Taidanpa tietää yhden Hymiö Silmänisku