peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57384 Jäsentä
160434 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Vuokraamo - vuokraa leffoja suoraan kotisohvalta tai missä ikinä liikutkin

Ex-telialainen
Ex-telialainen

Vuokraamo - vuokraa leffoja suoraan kotisohvalta tai missä ikinä liikutkin

Popcorn.jpg

 

Yksi Telia TV:n tärkeimpiä ominaisuuksia itselleni on Vuokraamo.

 

Tunnustaudun nimittäin jonkin sortin leffafriikiksi ja hyvän leffan ääressä aika kuluu aina lentäen. Vielä jokunen vuosi takaperin leffat piti käydä vuokraamassa vuokraamoista paikan päältä, mutta nykyään se onnistuu Telia TV:n kaltaisissa palveluissa muutamalla napinpainalluksella kätevästi esimerkiksi kotisohvalta.

 

Viihteen Vuokraamo on hyvin kattava ja sieltä löytyy läjäpäin leffoja. Löytyy niin vanhempia klassikoita kuin myös uusimpia uutuuksia. Yksi mainio puoli Viihteen vuokraamossa on myös se, että moni uutuusleffa ennättää sinne aikaisemmin kuin perinteisiin vuokraamoihin.

 

Vuokraamo toimii niin digiboksin kautta toimivassa Telia TV:ssä kuin myös Telia TV mobiilissa –palvelussa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit vuokrata leffoja esimerkiksi älylaitteeseesi missä tahansa liikutkin.

 

Tässä vielä muutama mielenkiintoinen leffatärppi pimeisiin talvi-iltoihin:

 

Star Trek Beyond (ikäraja 12)

Star Trek -saagan 13. elokuvassa ohjaajana toimii muun muassa Fast and Furious 5 –elokuvan ohjannut Justin Lin.

 

Luvassa on taattua scifi-toimintaa tutuilla Star Trek –elementeillä höystettynä. Erikoistehosteet ovat huikaisevia, soundtrack toimii ja näyttelijätyö on tasaisen varmaa.

 

Elokuva ei ole yhtä synkkä kuin sitä edeltänyt, J.J Abrahmsin ohjaama ja Benedict Cumberbatchin tähdittämä Into Darkness, mikä on tässä tapauksessa pelkästään hyvä asia. Star Trek Beyond onkin sopivan kevyttä ja vauhdikasta popcorn –viihdettä, kun haluat vain nauttia hyvästä menosta.

 

startrekbeyond.JPG

 

The Nice Guys (ikäraja K16)

Oscar-voittaja Russell Crowen esittämä kovanaama ja yksi viime vuosien suosituimmista miesnäyttelijöistä, Ryan Gosling, muodostavat aidosti hauskan kaksikon tässä 70-luvulle sijoittuvassa rikoskomediassa. Miesten kemiat osuvat paremmin kuin hyvin yhteen ja tästä syntyy tuloksena useita hillittömiä hetkiä.

 

Elokuva on kaikin puolin hyvin käsikirjoitettu, eli muun muassa dialogi on terävää, ja elokuvassa näkyy paljon samoja elementtejä kuin esimerkiksi kuin Nice Guysin ohjanneen Shane Blackin käsikirjoittamissa Tappava Ase –leffoissa tai hänen vuonna 2005 ohjaamassa, Robert Downey Jr:n ja Val Kilmerin tähdittämässä Kiss Kiss Bang Bangissa.

 

70-luvulla ei tunnetusti huonoja biisejä juuri tehty, joten tämänkin elokuvan soundtrack on silkkaa rautaa.

 

 niceguys_.JPG

 

Lemmikkien Salainen Elämä (ikäraja 7)

On ollut hienoa huomata, että laadukkaat animaatioelokuvat eivät ole enää ainoastaan Disney Pixarin harteilla.

 

DreamWorksin Näin koulutat lohikäärmesi –elokuvat ylittivät selkeästi niin katsojien kuin kriitikoidenkin asettamat odotukset, ja samaa voi sanoa esimerkiksi Illumination Studiosin Itse Ilkimys –ja Kätyrit –elokuvista. Studion tuorein animaatio, Lemmikkien Salainen Elämä ei ehkä kokonaisuutena yllä aivan studion edellisten animaatioiden tasolle, mutta luvassa on silti erittäin toimivaa viihdettä niin perheen nuoremmille jäsenille kuin myös aikuisillekin.

 

Lemmikkien Salainen Elämä on näyttävän näköinen elokuva. Animaatio on kaunista ja sulavaa, kuten odottaa saattaa, ja naurunhetkiä riittää, etenkin lemmikin omistajille. Ääninäyttely on kauttaaltaan laadukasta, niin englanniksi kuin suomeksikin puhuttuna. Tarinakin on vangitseva ja oikeastaan muuta ei tarvitakaan perheen viihdyttämiseen puoleksitoista tunniksi.

 

 lemmikkien salainen elämä.JPG

 

Captain Fantastic (ikäraja 12)

Moni meistä muistaa Viggo Mortensenin Taru Sormusten Herrasta –elokuvien Aragonina. Itselleni mieleenpainuvin rooli Viggolta on kuitenkin David Cronenbergin ohjaamassa trillerissä A History of Violence, jossa mies näyttelee synkän menneisyyden omaavaa tavallista perheen isää.

 

Captain Fantastic elokuvassa Viggo näyttelee jälleen perheen isää, mutta muutoin elokuvilla ei ole juuri tekemistä keskenään. Captain Fantastic on vahvojen roolitöiden vauhdittama draamakomedia, jonka keskiössä ovat teemat kuten perhe sekä vanhemmuus.

 

Elokuvan ohjaaja Matt Ross voitti vuoden 2016 Cannes –festivaaleilla parhaan ohjaajan palkinnon kyseisestä elokuvasta, mutta vahvasta ohjaustyöstä huolimatta Captain Fantastic nojaa suurelta osin nimenomaan Viggon mahtavaan karismaan.

 

captainfantastic.JPG

 

Jos sinulla ei ole vielä Telia TV -ja/tai Telia TV -mobiilissa -palvelua käytössäsi, pääset tilaamaan ne helposti täältä. Uudet Telia TV -palvelun tilaajat saavat lisäksi ensimmäisen leffavuokrauksen maksutta.

(HUOM: Vuokraamoa ei ole saatavilla Telian kaapelikortille)

 

Vuokraamon tämänhetkiseen tarjontaan pääset tutustumaan puolestaan täältä tv.telia.fi

 

Antoisia leffahetkiä! Hymiö Onnellinen

1 Kommentti
Kunniajäsen

Vuokraamo onkin ollut suhteellisen ahkerassa käytössä itselläni sen jälkeen, kun lopetin maksukanavapaketit huomattuani maksavani ns turhasta kun aika vähän katsottavia leffoja lopulta oli.

Vuokraamossakin toki se miinus, että itseäni kiinnostavia leffauutuuksia sinne tulee suht harvoin.