Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Marilii2_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Mistä löydän vanhat sähköpostit

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Käytössä on "WIN7 tietsikka". Huollossa joutuivat koneelle asentamaan uudelleen käyttöjärjestelmän. Sain ohjeen Microsoftilta ladata sähköpostiohjelman uusiksi, mutta mistä löydän Liveen jemmaan jättämäni vanhat saapuneet ja lähteneet sähköpostit? Soneran webmailistakaan niitä ei löydy, eikä ne ole palautuneet Windows Liven sähköpostiinkaan. Voisinko saada selvät toimintaohjeet mistä ne löytyvät, kiitos.
1 vastaus
Marko-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 4902 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Marilii2,

Mikäli viestejä ei ole webmailin puolella enää tallessa, niin kuulostaa siltä että sinulla on sähköpostiohjelma ollut aiemmin POP3 tilinä käytössä. Tuolloin sähköpostiohjelma on hakenut viestit palvelimelta pois ja ne ovat olleet ainoastaan koneen sähköpostiohjelmassa.

Asenneettiinko käyttöjärjestelmä koneeseen uudelleen samalle kovalevylle kuin aiemmin, vai vaihdettiinko kovalevy samalla. Jos kovalevy vaihdettiin, niin viestit voivat olla siellä vielä tallessa.

Jos kovalevyä ei vaihdettu ja käyttöjärjestelmä asennettiin vain uudelleen, niin tuolloin viestien palautus ei enää todennäköisesti onnistu, ellet ole niistä tehnyt erillistä varmuuskopiota.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut