Skip to main content

Näin käytät Huawei AppGallerya ja lataat haluamasi sovellukset

  • 16. marraskuuta 2021
  • 0 kommenttia
  • 1468 katselukertaa

SalliJf
Ex-telialainen

 

Tässä blogissa käsittelen Huawein AppGallerya, joka toimii uusien Huawei-laitteiden pääsääntöisenä sovelluskauppana - mitä sovelluksia kaupasta löytyy nyt, ja miten AppGallerya käytetään. Olemme aikaisemmin koostaneet Q&A-jutun AppGallerysta Yhteisöön. 

 

Turvallinen sovelluskauppa

 

AppGalleryssa on valmistajan mukaan täydellinen kiinteä suoja latauksille ja käyttöön. Tämän lisäksi AppGallery on sertifioitu kansainvälisillä standardeilla taaten sovelluskaupan turvallisen käytön. Sovellusten latauksen ja käytön turvallisuuden ja toimivuuden takaa nelikerroksinen tunnistusmekanismi. Lasten käyttöturvallisuuden takaa Lapsilukko, joka suodattaa lapsille sopimattoman sisällön pois. 

 

AppGalleryssa on 18 teemoittain jaettua sovelluskattausta sekä käyttäjälle valikoituja sovelluskattauksia. Toivelista-ominaisuuden avulla voit toivoa AppGalleryyn haluamiasi sovelluksia - sovellusten nimien lisäksi pyyntöön kannattaa lisätä kuvakaappauksia sovelluksesta sekä kehittäjän nimi prosessin helpottamiseksi. Uusimmissa Huawei-laitteissa on uuden sukupolven 5G-sovelluksia, jotka aukeavat suoraan AppGallerysta eivätkä näin vaadi niiden lataamista laitteelle säästäen laitteen akkua sekä tallennustilaa. Tällasia sovelluksia kotimaisista sovelluksista ovat Ilta-Sanomat, Yle ja Posti. 

 

Sovellusten lataaminen AppGalleryn kautta

 

AppGallery on löytynyt Huawein puhelimista aiemminkin Google Playn ohella, vähän samalla tavoin kuin Samsungin puhelimissa on Galaxy Store. AppGallery on vielä sisällöltään alkutekijöissä, mutta lisää sovelluksia tulee koko ajan, esimerkiksi Microsoftin tarjoamia sovelluksia tipahtelee sovelluskauppaan vähitellen enemmän ja enemmän.

 

AppGallerysta löytyy kuitenkin luotettavia kolmannen osapuolen sovelluskauppoja kuten MoreApps ja Petal Search, joiden kautta on mahdollista ladata turvallisesti sovelluksia, joita ei vielä löydy Huawein omasta sovelluskaupasta. Voit myös siirtää vanhassa puhelimessa olevat sovellukset PhoneClone-sovelluksen avulla uuteen Huawei-puhelimeesi. 

 

 

MoreAppsin kautta pystyt suoraan lataamaan haluamasi sovellukset Huawei-laitteellesi. (Jos MoreAppsia ei löydy laitteesi AppGallerysta, voit ladata sovelluksen suoraan sen verkkosivujen kautta.) Tätä kautta pystyy lataamaan tunnettuja sovelluksia, kuten Facebookin, Instagramin ja joitain Googlenkin sovelluksia. Suomalaisten sovellusten määrän laajuudesta ei ole varmuutta, mutta AppGalleryn Toivelista-osiossa voit lähettää pyynnön tuoda haluamasi sovellus viralliseen sovelluskauppaan.

 

Petal Search etsii ja kerää sinulle sovellukset, joita ei vielä löydy AppGallerysta ja ohjaa sinut lataamaan ne turvallisiksi vahvistettujen kolmannen osapuolen sovelluskauppojen kautta. Petal Search on tämän ominaisuuden lisäksi Google Searchin korvaajana toimiva hakukone, josta löytyy sovellusten lisäksi muutakin.

 

Mitä suomalaisia tai suomalaisille tuttuja sovelluksia AppGalleryssä on?

 

Tiktok

Skype Lite

Snapchat

Just Eat

Taksihelsinki

Amazon Shopping

Yle Areena

BBC

CNN

Tinder

Deezer

Microsoft Office

Yle, Ilta-Sanomat ja Posti pikasovelluksina

Foodora

smartumPay

Neverthink

Premier League

Avast

Viber

Foreca Weather

Tori.fi

Zoom Meetings

IL Paras Sää

Storytel

Nysse

HSL

Zara

Nextory

Wolt

Finnair

NordVPN

112 Suomi

Iltalehti

 

Muita sovelluksia, kuten Facebookin, Instagramin, WhatsAppin ja Twitterin voi ladata suoraan sovellusten selainversioista. 

 

Lue lisää: 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa