Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64906
Kirjoituksia 176515

Prepaid puhelinnumeroHighlighted

Prepaid puhelinnumero

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

Prepaid puhelinnumero

1/2

Mulle jäi puhelimen hankinnassa laatikkoon käytetty älypuhelin. Ajattelin laittaa siihen prepaid-liittymän jos vaikka toinen puhelin hukkuu tai hajoaa. Ostin Telian liittymäkortin paikallisesta R-kioskista. Jonkun ajan päästä tuli numeroon, jota en ennen ollut käyttänyt, SMS jossa vaadittiin rahaa. Ajattelin että tämä on nyt niitä huijauksia ja lähetin kopion poliisille. Sieltä kehotettiin tekemään rikosilmoitus. Otin kuitenkin ensin yhteyden viestissä mainittuun vakuutusyhtiöön. He ilmoittivat, että kyseessä on heidän lasku liittymän edelliselle omistajalle! Kun latasin puhelimeen Telian saldosovelluksen näin, että olen ladannut saldoa vuosikausia kympin kerrallaan, viimeksi noin vuosi takaperin! Näistä ärtyneenä kysynkin nyt, onko maailmasta numerot loppu, kun Telian pitää laittaa sama numero heti uudestaan myyntiin?

 

Edit SannaMKoo: Keskustelu siirretty toiseen aihealueeseen

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 523 kpl

2/2

@norttivanhus  kirjoitti:

Kun latasin puhelimeen Telian saldosovelluksen näin, että olen ladannut saldoa vuosikausia kympin kerrallaan, viimeksi noin vuosi takaperin! Näistä ärtyneenä kysynkin nyt, onko maailmasta numerot loppu, kun Telian pitää laittaa sama numero heti uudestaan myyntiin?

 


Numeroita on tosiaan rajallinen määrä ja erillisiä liittymiä huimasti. Tämän vuoksi samoja numeroita kierrätetään, ne eivät yksinkertaisesti riittäisi jos numero olisi irtisanomisen jälkeen ns. käyttökelvoton. Samantien numero ei tietenkään vapaudu ja siirry seuraavalle, vaan numero on tietyn aikaa täysin käyttämättömänä jotta tällaisetkin tilanteet pystyttäisiin minimoimaan. 

 

Ymmärrän harmituksesi tässä asiassa, ei tietenkään ole kiva saada toiselle henkilölle osoitettuja viestejä tai puheluita. Toivottavasti vakuutusyhtiö nyt samalla kertaa poisti numeron heidän tiedostaan kun liittymän aiempi omistaja ei tätä selvästi ollut heille ilmoittanut. 

Pistin viestin eteenpäin aiempien saldolatauksien näkymisestä sovelluksessa, selvitetään onko niiden näkymiselle tehtävissä jotakin!

 

Palailemme vielä tähän ketjuun kun saadaaan tuohon vastaus!

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.