peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
50989 Jäsentä
148086 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Puhelin numeron vaihtoUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎17-07-2017
Kirjoituksia: 1
1/2

Puhelin numeron vaihto

Hei! Olen miettinyt puhelin numeron vaihtoa häiriköinnin vuoksi, onko tämä vaikea tehdä sillä en koskaan ole joutunut numeroani vaihtamaan, nyt olisi kiireellinen tarve ja saako kyseinen henkilö enään otettua uuteen numeroon yhteyttä jos numero vaihtuu ja käyttää whatsappia, joten ei kai hänelle tule ilmoitusta sinne mitenkään.

0 tykkäystä
1 vastaus
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 602
2/2

Vs: Puhelin numeron vaihto

Hei @Ooppu ja tervetuloa Telian Yhteisöön!

Ota yhteyttä asiakaspalveluun, niin voit vaihtaa puhelinnumeron : https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot

Voit muuttaa tai pyytää sitten uuden numeron salaiseksi, jolloin sitä ei saa tiedustelusta. Voit sitten itse päättää kenelle annat puhelinnumeron tietoon. Whatsappissa myös numero vaihtuu ja sovelluksen asetuksista voi varmaan määritellä tuota näkyvyyttä esim. estämällä kyseisen henkilön. Tekstiviesteissä näkyy aina puhelinnumero myös salainen, joten niissä kannattaa myös harkita kenelle lähettää.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump