Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66716
Kirjoituksia 180107

Telia prepaid, sim-kortti ja entinen numeroTelia prepaid, sim-kortti ja entinen numero

EikkuS
Uusi keskustelija
Viestejä 16 kpl

Telia prepaid, sim-kortti ja entinen numero

1/2

Miten onnistuu vai onnistuuko mitenkään sim-kortin vaihto entisellä numerolla? Eli kyseessä olisi vain peruspuhelin (ilman nettiä), puhelin täytyisi uusia, mutta sim-kortin koko ei sovi harvoihin saatavilla oleviin perusmalleihin.

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

Purnipsi
Velho
Velho
Viestejä 2 521 kpl

2/2

Hei!

 

Tietääkseni prepaid-liittymän sim-kortin vaihto toiseen onnistuu Telia Kaupassa tai Pisteessä (mikäli heillä prepaid-vaihtokortteja on), mikäli sinulla on tallessa korttikehikko, jossa mm. puk-koodit ovat. Mukaan myös henkkarit (ajokortti ei kelvanne?). Asiaa on käsitelty tässä viestiketjussa: https://yhteiso.telia.fi/t5/Kayttokokemukset-vinkit-ja/Prepaid-SIM-kortin-vaihtaminen/td-p/170184 Ilmeisesti ongelmia on ollut sen osalta, että kaupoissa ei ole ollut vaihtokortteja prepaideihin. Ainoa keino kontaktoida suoraan kauppaa on lähettää sähköpostia kyseiseen liikkeeseen, osoitteet löytyvät kunhan tällä https://www.telia.fi/kauppiashaku  sivulla klikkaa myymälää ja valitsee "katso kaupan tiedot",  ota yhteyttä ja sitten lomakkeelle laittaa viestin. Express-pisteisiin ei ilmeisesti viestiä voi laittaa.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.