peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
50989 Jäsentä
148086 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Uusi SIM korttiUusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎01-07-2015
Kirjoituksia: 7
1/4

Uusi SIM kortti

Hei

 

Ymmärsin, että itsepalveluna voi maksutta tilata uuden SIM-kortin.

 

Kuitenkin, jos SIM-kortin hakeekin kaupasta, niin se maksaa?

Hinnastossa ei puhuta muusta kuin SIM-kortin vaihdosta eli siitä käytännön toimenpiteestä, joka helpoimmillaan tarkoittaa korttikelkan ulosvetoa, kortin asettelua ja kelkan takaisin sisäänlaitto.

Hinnastossa ei mainita uutta SIM-korttia.

 

Eli eikö pelkkää korttia saa ilmaiseksi kaupasta ja maksetaanko siinä nimenomaan tuosta vaihtotyöstä`eikä kortista?

0 tykkäystä
3 vastausta
SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 295
2/4

Vs: Uusi SIM kortti

Asiavirhe tosiaan sinällään hinnastossa, mutta kyllä se sim kortin vaihto tarkoittaa uuden kortin hintaa vaihdoit sen sitten itse puhelimeen tai myyjä.

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
Konkari*
Konkari*
Rekisteröitynyt: ‎08-08-2012
Kirjoituksia: 1 253
3/4

Vs: Uusi SIM kortti

Hinnastossa SIM-kortin vaihto tarkoittanee koko prosessia uuden kortin hankkimiseksi ja sen aktivoimiseksi käyttöön. Kaippa tuota hinnastoa pitäisi lukea niin, että jos tilaa kortin itsepalveluna ja aktivoi sen itsepalveluna, vaihto on ilmainen, mutta jos sen tekee muuten niin sitten siitä voidaan rokottaa vitonen.

 

Tosin Telialta on aina saanut uuden kortin liikkeestäkin veloituksetta jos syy vaihtoon on ollut vaikkapa vioittunut kortti tai puhelimen vaihtuminen ja vanha kortti on väärän kokoinen uuteen luuriin. Samaten myös jos itsepalveluna ei korttia pysty aktivoimaan tekee aspa sen ilman veloitusta kun kertoo että itsepalveluna ei mennyt läpi.

Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎01-07-2015
Kirjoituksia: 7
4/4

Vs: Uusi SIM kortti

Epävarmuuden vallitessa otin ja leikkasin ministä nanoksi tyydyttävin tuloksin.

 

Seuraavaksi tilasin sen uuden SIM-kortin itsepalvelusta ja vaihdan sen tilalle aikanaan.

0 tykkäystä