mobiilinetti


Miksi kännykällä netissä ollessa tulee todella usein ilmoitus internet on pysäytetty?

14 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Mikäköhän on kännykkäsi merkki ja malli sekä käyttis versio? Ensimmäiseksi tulisi mieleen ajaa puhelin tehdasasetuksiin ja katsoa pysähdyykö internet. Onko laitteistoon / käyttikseen tehty muutoksia? Koska ensimmäiset havainnot tästä ongelmasta?

Eli tää on Samsung note 3. Keväällä ollu kolme kertaa huollossa ja sillon viimeks palautettu tehdasasetuksiin. Mitään muutoksia en ole tehnyt. Ja nyt ehkä kesän ajan pysäytellyt nettiä.
Ja android 4.4.2
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Erikoista tosiaan tuo on joka käyttiksen ongelma jossakin. Nopeasti tossa kattelin foorumia niin neuvottiin tyhjentämään välimuisti.


 


http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-3/339122-i-m-having-severe-issues-unfortunately-internet-has-stopped.html


 


http://androidforums.com/threads/unfortunately-internet-has-stopped-working.551313/

Ok. Oon sitä välimuistin tyhjennystäkin koittanut, mut ei auttanut.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Toi kannattaa antaa jollekkin Android tehokäyttäjälle joka tietää ja osaa testata kaikkea. Sillä arvaamalla tuo voisi korjata...  Tälläin foorumissa kaikkea erikoisia neuvoja ei viitsi jaella... 


 


 

Minäpä kysäsen joltain tutulta, jos osais auttaa. Mutta kiitos kuitenkin avusta.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Vaikea auttaa sillä jos kerron todella hankalan neuvon ja laitteesi menee siitä niin sehän on minun vikani siinä... ja täälä kun ei sitten korjausneuvoja ainakaan sen jälkeen tosta vain ole. Mielummin ottaa vähemmän riskiä siinä.


 


Onko sinulla takuuta jäljellä? 

Takuuta jäljellä 4/2016 asti.
Tää luuri on kait ollu joku maanantaiversio....ostosta n. 2 kk ja lakkas lataamista -> huoltoon ja vika olikin laturissa. Sitte n. reilu 6 kk ostosta alko sammuu itsestään eikö menny päälle -> huoltoon ja päivittivät. Toimi n kuukauden ja sama homma ja uudestaan huoltoon. Eivät tietääkseni taaskaan muuta kun päivittivät. Taas toimi hetken ja alkoi jälleen sammuttaa. Ja taas huoltoon. Sitte vaihtoivat kaiken sisältä. Vanhaa jäi vaan kuoret eli näyttö, takakansi ja akku.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

No olet kirjaimellisesti saanut sellaisen laitteen joka ei toimi. Tosta alkaisin vaatimaan kokonaan uutta tuotetta. Ei tuo toimi jos noin monta korjauksessa. Rahat taksiin ei taida toimia.

Ja kun ajattelin aluks, että kyllä tän hintaluokan laitteen luulis toimivan...siis sillon kku suunnittelin ostoa.
Mut tarvii varmaankin poiketa liikkeessä.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Hinta sentään ei ole sama kuin laatu ja tekniikassa näitä ihme kappaleita löytyy aina välillä. Mutta kyllä minusta vastaava uusi tuote koska ei tuo korjauksessa parane. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Näkyi olevan samaa ongelmaa muissakin Samsungeissa. Onko sinulla nyt viimeisin ohjelmistoversio vai onko siihen mahdollista saada lollipop päivitystä? Oletko kokeillut toista selainta esim. Chromea puhelimessa ( lataa Chrome sovellus Play kaupasta ). Joillakin on auttanut kun on poistanut selaimen datan, joillakin on auttanut kun on palauttanut sovelluksien asetukset... tässä linkkiä foorumille : 

http://www.matkapuhelinfoorumi.fi/threads/samsung-galaxy-s3-viat-ja-ongelmat.72435/page-72

Vastaa