peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53001 Jäsentä
152293 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

tekstiviestit ei toimiUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎21-01-2019
Kirjoituksia: 1
1/2

tekstiviestit ei toimi

Semmonen tilanne olisi että en pysty vastaanottamaan enkä lähettämään tekstiviestejä kenellekkään mutta netti ja normaalit puhelut toimii niinkun pitääkin. Mikähän tässä oikein tökkii?

0 tykkäystä
1 vastaus
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 806
2/2

Vs: tekstiviestit ei toimi

Hei @IRTIJARISTA ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Ensimmäisenä kannattaa tarkistaa puhelimesta onko viestikeskuksen numero +35840 520 2000  tallennettu puhelimeen.

Täällä lisää asiasta : https://www.telia.fi/asiakastuki/liittymat/liittymien-lisapalvelut/viestikeskus

 

Jos tuo on kunnossa niin sitten kannattaa katsoa onko tekstiviestit estetty koknaan oman liittymän asetuksista telia.fi -sivuston omilla sivuilla : https://www.telia.fi/asiakastuki/liittymat/puhelimen-kaytto/palvelunumerot

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump