Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66578
Kirjoituksia 179903

Häiriöt kuvassaHäiriöt kuvassa

Tumpeelo
Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

Häiriöt kuvassa

1/21

Yli 4 kuukautta sitten tein vikailmoituksen ekan kerran pixelöivästä kuvasta. Sen jälkeen olen tehnyt uuden ilmoituksen kai jo 5 kertaa ja aina vaan ongelmat jatkuvat.

 

Kuinka hemmetin kauan korjausta oikein pitää odottaa, kun kuitenkin maksan tästä roskasta joka kuukausi kuukausimaksun? 

 

IMG_20190429_205251.jpg

 

Edit EssiJn: Kuva upotettu

Vastaa
0 tykkäystä
20 vastausta

HenriLie
Telialainen
Viestejä 562 kpl

2/21

Hei @Tumpeelo

 

Kun jätit vikailmoituksen, niin palattiinko asiaan ja mitä ohjeita sait?

 

Käytätkö TeliatTV-palvelua digiboksin kautta vai peilaatko lähetykset puhelimesta esim. chromecastilla? Millainen nettiyhteys sinulla on käytössä?

Vastaa
0 tykkäystä

arapahoe
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 503 kpl

3/21

Kaapelitv ja hero kanava?.Kuutosellakin taitaa olla noita?.Itse epäilin että johtuu tv-johdosta.Ainakaan tv ei ole valittanut että huono signaali muuta kuin 26.4 13:55 kanavalla 296.Tosin laiton default asetukset äskettäin.

Vastaa
0 tykkäystä

Tumpeelo
Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

4/21

Ekoilla kerroilla palattiin asiaan ja tehtiin kaikki resetointitemput, laitteiden uusinnat ja jopa kuitumuuntimen vaihdot. Sittemmin on ollut hiljaista eikä enää ketään näytä asia kiinnostavan.

 

Palvelut TV-boksin kautta 100mt valokuidulla ja kohteena uudehko OKT.  Pikselöintiä tapahtuu ainoastaan kirjaston tai vuokraamon tuotteissa. Livekuva sekä Netflix ok.

 

 

Naapurilla samat vehkeet ja täsmälleen samat ongelmat.

Vastaa
0 tykkäystä

HenriLie
Telialainen
Viestejä 562 kpl

5/21

Onko TeliaTV -digiboksi kytketty verkkokaapelilla vai langattomasti reitittimeen? Onko kyseessä meidän valokuituyhteys vai toisen operaattorin?

 

Oletko havainnut nettiyhtedessä hidastelua tai pätkintää esim. tietokoneella samaan aikaan, kun pikselöintiä tapahtuu?

 

Kuinka täsmällisiä ongelmat naapurin kanssa ovat? Onko kyse samasta jaksosta kirjastossa ja samaan aikaan vai pikselöitymisen näkyminen samanlaisena? Kerrotko muutaman esimerkin, missä kirjaston tai vuokraamon elokuvassa/sarjassa ja jaksossa pikselöitymistä esiintyy.

Vastaa
0 tykkäystä

klontti
Vakiokalustoa
Viestejä 105 kpl

6/21

Mulla tekee venäjän kanava(maksullinen) hetkellistä pikselöitymistä kun kylppäriin laittaa valot. Aiheuttaisiko katkaisin tai loistevalaisin. Kun valot ovat syttyneet, pikselöitymien loppuu.

 

 

Vastaa

Tumpeelo
Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

7/21

CAt 6 kaapeloinnilla kiinni ja Telian kuituyhteys. En ole havainnut nettiyhteyden hidastumista tietokoneella samaan aikaan. 

 

En tiedä naapurin jutusta sen tarkemmin, mutta kuulemma sielläkin ongelmat ovat kaikissa kirjaston tuotteissa. Tuo alussa oleva kuva on HBO:n ohjelmista, mutta samaa ongelmaa on videovuokaamossa, History channelilliä tai missä tahansa ohjelmassa jota Telia TV:n kirjaston kautta katsotaan.

 

Kuva on on ollut kunnossa vuodesta 2012 lähtien ja vasta viimeiset puoi vuotta on onglemaa esiintynyt. Joku siellä Telian verkoissa nyt mättää.

 

 

 

Vastaa
0 tykkäystä

HenriLie
Telialainen
Viestejä 562 kpl

8/21

@klontti Kuulostaisi vahvasti siltä, että TV ottaa häiriötä sähköverkosta, kun nuin tarkalleen ajoitus tapahtuu.

Onko käytössäsi kaapeliverkkoon kytketty TV? Esiintyykö samalla kanavanipulla kuin tällä venäjän kanavalla, myös muilla kanavilla samaa ongelmaa? Häriö voi rajautua vain tietyn taajuuden kanaviin. Täältä voit tarkistaa eri kanavanippuihin kuuluvat kanavat

 

@Tumpeelo Selvä, pyytäisin tästä olemaan vielä yhteydessä meidän chat:ssa täällä, jotta tuota linjaa voitaisiin tutkia tarkemmin, kun nähdään asiakastiedot tunnistautumisen jälkeen. Myös naapurin on hyvä ilmoittaa ongelmasta ja kertoa, että ongelma samanlainen sinun kanssasi ja viittaa vahvasti verkkoon, niin verkonhallinta pääsee tutkimaan asiaa.

Vastaa
0 tykkäystä

Tumpeelo
Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

9/21

Olen viimeisen vikailmoituksen tehnyt vajaa viikko sitten joten chattaily lienee turhaa tällä kertaa.

 

Vastaa
0 tykkäystä

Merja_J
Moderaattori
Viestejä 1 013 kpl

10/21

Aivan, no siinä tapauksessa ei tarvitse olla uudelleen yhteydessä. Viestiä varmasti tulee sitten kun homma on saatu taas kuosiin!

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.