Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64421
Kirjoituksia 175216

LG SmartTV/IPTV ja ViihdeHighlighted

LG SmartTV/IPTV ja Viihde

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

LG SmartTV/IPTV ja Viihde

1/2

Olen Sonera Viihde -asiakas, ja olen tähän saakka ihan onnistuneesti käyttänyt viihdepalvelua Soneran digiboxin kanssa. Vaihdoin hiljattain televisiota, ja nyt vasta hoksasin, että uusi LG:n TV tukee IPTV:tä. Halusin tarkistaa onko Soneran viihdettä mahdollista käyttää TV:llä suoraan ilman erillistä digiboxia, ja jos on, mitä koukeroita se edellyttää?

 

 

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 734 kpl

2/2

Moi @Heshes, kiva kun olet täällä Klaanissa. Tervetuloa!

 

Suoraan telkkariin Viihdettä ei ilman digiboxia saa, mutta mobiiliviihteen sovelluksen voit ilman muuta ladata puhelimeen, tai tabletille, ja heijastaa esim. chromecastilla telkkariin sen kuvan. Se on ihan näpsäkkä vaihtoehto, siinä vaan ei vielä toistaiseksi ole saatavilla nelosen kanavia, ja kuvanlaatu ei täysin vastaa tuota digiboxin kautta tulevaa kuvaa.

Onko sinulla käytössä jo myös mobiiliviihde? Jos ei, niin ota ihmeessä testiin tuolta Omilta Sivuilta, ja tutustu miten se sinun käyttöösi istuisi.

 

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.