Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64273
Kirjoituksia 174813

Telia tv:n digiboksin uusin päivitys, mitä uutta?Highlighted

Telia tv:n digiboksin uusin päivitys, mitä uutta?

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 455 kpl

Telia tv:n digiboksin uusin päivitys, mitä uutta?

1/5

Tänään oli tullut uusin päivitys Telia tv:n digiboksille. En huomannut mitään muuta uutta, kuin että nyt kohdassa "eniten käyttämäsi kirjastot" kuvakkeet ovat typerämmän ja isomman näköisiä. Kannattiko tämän takia tehdä päivitys? Odotin jo, että nyt digiboksille olisi tämän päivityksen myötä tulleet Netflix sekä Yle Areena, mutta ei. Telialla ei kyllä tapahdu mitään kehitystä. Luulin myös, että C Moren kirjastoon olisi jo tullut katsottavaksi kaikki C Moren sisältö, kuten Onnela ja Aallonmurtaja - mutta ei. Miksi tehdä jotain "kuvake"-päivitystä, kun voisi oikeati päivittää palvelua paremmaksi?

4 vastausta
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 386 kpl

2/5

Niin, näitä päivityksiä tehdään aikaajoin ja tämän päivityksen myötä nähtävissä oleva muutos oli nuo kuvakkeet. Pinnan alla tehdään edelleen kehitystyötä Hymiö Onnellinen

 

Onhan sulla muuten käytössä jo C Moren sovellus puhelimessa? Joitain ohjelmia näkyy vain C Moren oman sovelluksen kautta.

 

Kannattaa lukaista myös C More suoratoistopalvelun käyttöönotto Telian tunnuksilla 

0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 117 kpl

3/5

Telia viihteessä päivitetään kuvakkeita ja ihmetellään häviäviä katoavia kanavia samalla kun esim. Lounea päivitti kanavatarjontansa n. 50 uudella lineaarikanavalla... 

 

Lisäystä edelliseen, kyllä tulee ikävä 10 vuoden takaisia aikoja jolloin Soneran KotiTV oli vielä kehittyvä palvelu... 

 

edit Merja_J: yhdistetty kaksi viestiä

Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 430 kpl

4/5

No tulihan tuonne aiptv puolelle uutta, kun Nelosen kanavat näkyvät nyt suoraan ilman  tallennusta edellyttäen että on Telian laajakaista käytössä.

Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 21 kpl

5/5

"Mutta neuvotteluja käydään ja kehitystä tehdään pinnan alla koko ajan. Mitään uutta ei ole tulossa. Heti kerrotaan, kun on jotain kerrotavaa".

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.