Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Telia TV vuokraamo.png

 

Telia TV vuokraamosta löydät monia suomalaisia elokuvia niin aikuisten kuin lasten katsottavaksi. Tähän artikkeliin on koottu lyhyeen esittelyyn suosituimpia ja tuoreimpia vuokraamon kotimaisia elokuvia. Tutustu siis valikoimaan ja nauti kotimaisista elokuvista televisiosta kotisohvaltasi tai Telia TV -sovelluksella missä ja milloin vain!

 

📺 Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, kannattaa viimeistään nyt hankkia ne ja hyödyntää ensimmäisen elokuvavuokrauksen etu!

 

 

Se mieletön remppa

 

Julkaisuvuosi: 2020

Kesto: 90 minuuttia

Komedia

Ikäraja: K12

Ohjaaja: Taneli Mustonen

Pääosissa: Sami Hedberg, Kiti Kokkonen

 

Se mieletön remppa on vuonna 2020 ensi-iltansa saanut suomalainen hulvaton komediaelokuva. Elokuvan on ohjannut Luokkakokous 1 ja 2 -komedioistakin tuttu Taneli Mustonen, ja se on Solar Filmsin sekä Don Filmsin yhteistuotanto.

 

Elokuvan päärooleja tähdittävät Sami Hedberg ja Kiti Kokkonen, jotka näyttelevät pariskuntaa, joka perii unelmiensa talon ja joutuu keskelle kaikkien aikojen remonttisoppaa. Tästä elokuvasta ei puutu kommervenkkejä ja luvassa onkin todellinen remonttipainajainen, jolle on lupa nauraa. Sortuvatko unelmat, kun emännällä on suuret suunnitelmat ja isännän taidot eivät tunnu riittävän?

 

Vuokraa Se mieletön remppa -elokuva

 

 

 

 

Karalahti

 

Julkaisuvuosi: 2021

Kesto: 117 minuuttia

Dokumentit

Ikäraja: K12

Ohjaaja: Juuso Syrjä

Pääosissa: Jere Karalahti

 

Karalahti-dokumentti kertoo uransa lopettaneesta suomalaisesta jääkiekkopuolustaja Jere Karalahdesta. Elokuva on rehellinen kertomus kovapäisestä selviytyjästä ja kiekkoilijasta, joka jakaa mielipiteitä. Elokuva paljastaa Karalahden peliurasta ja sen taustoista asioita, joita ei ole kerrottu aiemmin ja näyttää, kuinka Tapulikaupungin pihalätkää rakastavan pikkupojan tie on kulkenut SM-liigasta maailman kovimpaan ammattilaisliigaan NHL:ään ja äärettömän kuluttavaan KHL:ään. Elokuvaan on haastateltu itse Karalahden lisäksi jopa yli 50 eri henkilöä, kuten perhettä, joukkuetovereita, valmentajia, lapsuudenkavereita, toimittajia, poliiseja ja lääkäreitä.

 

Vuokraa Karalahti -elokuva

 

 

 

 

Elokuu

 

Julkaisuvuosi: 2011

Kesto: 108 minuuttia

Draama

Ikäraja: K12

Ohjaaja: Oskari Sipola

Pääosissa: Pihla Viitala, Eppu Pastinen

 

Kesä alkaa, Aku saa ylioppilaslakin päähänsä, mutta edessä odottaakin tyhjyys. Tyttöystävä, vanhemmat ja kaverit liukenevat pääkaupunkiseudulta ja kesästä on tulossa tylsin ikinä. Kaikki muuttuu juhannuksena kun Aku tapaa kauniin ja villin Julin puolityhjässä yökerhossa. Juli pummii Akulta kyytiä Itä-Suomeen. Aku suostuu - tietämättä lainkaan mihin.

 

Vuokraa Elokuu -elokuva

 

 

 

 

yösyöttö

 

Julkaisuvuosi: 2017

Kesto: 86 minuuttia

Komedia

Ikäraja: -

Ohjaaja: Marja Pyykkö

Pääosissa: Petteri Summanen, Ria Kataja, Anna-Maija Tuokko, Marja Salo

 

Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

 

Vuokraa Yösyöttö -elokuva

 

 

 

 

Risto Räppääjä ja väärä Vincent

 

Julkaisuvuosi: 2020

Kesto: 86 minuuttia

Lasten elokuvat

Ikäraja: -

Ohjaaja: Maria Sid

Pääosissa: Minka Kuustonen, Jenni Kokander, Silmu Ståhlberg

 

Risto Räppääjä ja väärä Vincent on Maria Sidin ohjaama, vuonna 2020 ensi-iltansa saanut suomalainen lastenelokuva. Elokuva perustuu Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan samannimiseen kirjaan. Elokuvaa tähdittävät muun muassa Minka Kuustonen, Jenni Kokander ja Silmu Ståhlberg.

 

Rauha Räppääjä saa merkillisen ennustuksen, jonka mukaan hänen lähipiirissään on jälleensyntynyt nero. Löytäessään Riston piirustuksen Rauha on varma, että Risto on jälleensyntynyt Vincent van Gogh, sillä Risto käyttää värejä vauhdikkaasti ja hänellä on punainen tukka. Rauha päättää esitellä Riston piirustuksen taidemuseon johtajalle, joka yllättäen tarjoutuu viemään Riston kotiinsa opiskelemaan piirtämistä.

 

Kun Ristoa ei kuulu takaisin taidemuseon johtajan luota, Nellin ja Lennartin epäilykset heräävät. Jännittävä tapahtumasarja käynnistyy ja vie ensin Riston, Nellin sekä Lennartin huvilaan, jota isännöi salaperäinen pariskunta. Taidemuseossa työskentelevä vahtimestari Herkules Poironen on intoutunut harrastajasalapoliisi ja auttaa Ristoa ja Nelliä arvoituksen selvittämisessä.

 

Vuokraa Risto Räppääjä ja Väärä Vincent -elokuva

 

 

 

 

Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen

 

Julkaisuvuosi: 2020

Kesto: 75 minuuttia

Lasten elokuvat

Ikäraja: -

Ohjaaja: Lenka Hellstedt

Pääosissa: Niina Lahtinen, Emilia Levy, Matilda Pirttikangas

 

Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen on Sinikka ja Tiina Nopolan suositun lastenkirjasarjan pohjalta tehty kolmas elokuva. Elokuva sai ensi-iltansa alkuvuodesta 2020 ja keräsi julkaisusta alkaen paljon katsojia. Pääosissa nähdään muun muassa Emelia Levy, Matilda Pirttikangas, Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Janne Kataja ja Krisse Salminen.

 

Heinähattu on juuri aloittanut koulun ja on innoissaan siitä, kun hän oppii paljon uusia ja jännittäviä asioita. Vilttitossusta on tylsää jäädä aamulla kotiin, koska hänellä ei ole ketään leikkikaveria. Kun Heinähattu kertoo lähtevänsä luokkansa kanssa onkiretkelle, keksii Vilttitossu ovelan juonen, jonka seurauksena onkimaan pääseekin hän itse, sillä hän päättää lähteä kouluun sisarekseen pukeutuneena. Asiasta seuraa melkoinen soppa, jonka selvittämiseen tarvitaan isä, äiti, Alibullenin neidit sekä kyläpoliisit Isonapa ja Rillirousku.

 

Vuokraa Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen -elokuva

 

 

 

 

Katsotko sinä mielummin kotimaisia vai ulkomaisia elokuvia? 🎥

 

 

 

Lue lisää:

HannaSu
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Telia-TV-vuokraamon-kotimaiset-elokuvat/ba-p/225203
Linkki kopioitu