Esittely

Esittelyssä Huawei Watch GT 3 Pro

  • 15 August 2023
  • 2 kommenttia
  • 375 katselukertaa
Esittelyssä Huawei Watch GT 3 Pro
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Huawei Watch GT 3 Pro ei suinkaan ole uusimpien kellomallien listalla, mutta ehdottomasti myös esittelyn arvoinen. Syksyllä 2022 lanseerattu kellomalli on sinulle, joka vietät aktiivista elämää ja haluat laadukkaasta materiaalista valmistetun kellon monipuolisilla mittausominaisuuksilla ja pitkällä akunkestolla. Kaiken lisäksi GT 3 Pro on myös tyylikäs ja sopii niin lenkkipoluille kuin hienommankin asun kaveriksi. Tätä mallia voi hyvin kutsua arvokkaan näköiseksi kelloksi.

 

Tyylikäs ja laadukas monenlaiseen menoon

 

Huawei Watch GT 3 Pro:n runko on materiaaliltaan titaania ja 1,43 tuuman AMOLED-näyttö puolestaan kestävää safiirilasia. Näiden ominaisuuksien ansiosta kellon on kerrottu olevan jämäkkä ja laadukkaan tuntuinen. Keraamista takapintaa on testeissä kehuttu miellyttäväksi käyttää, sillä se ei hiosta tai hankaa. Painikkeita on kellon oikealla sivulla kaksi. Ylempi pyörityskomentoa tukeva kruunupainike avaa sovellusvalikon, palauttaa kellotaululle ja sen kautta voit ohjata käyttöliittymän elementtejä. Kyseiseen painikkeeseen on myös integroitu elektrodi EKG-mittausta varten. Alempi painike avaa haluamasi sovelluksen, ja käynnistää vakiona urheilutilat. Oikeaan kylkeen on asennettu myös kaiutin ja vasemmassa kyljessä on reikä mikrofonia varten. Rannekkeen materiaali mustassa mallissa on fluoroelastomeeria ja harmaassa titaania.

Näytön kirkkaus säätyy automaattisesti, mutta voit valita myös viidestä eri kirkkausasteesta ja säätää niitä manuaalisesti. Näyttö aktivoituu rannetta nostamalla, mutta toiminnon voit myös halutessasi ottaa pois päältä. Käytössä on muutamia erilaisia kellotauluja aina päällä -tilalla, jolloin näyttö pysyy aktiivisena koko ajan. Perus kellotauluja on toki saatavissa useampia, niin maksuttomana kuin maksullisenakin. 

 

Monipuolinen treenikaveri

 

Huawei Watch GT 3 Pro:ssa on laajat ominaisuudet niin aktiivisuuden kuin harjoitustenkin seurantaan. Se sisältää yli 100 erilaista harjoitustilaa, joista uusimpana mainittakoon erillinen sukellustila. Myös golf-tila on saanut parannuksen aiempaan kellomalliin verrattuna. Suomessa kehitetty TruSport-algoritmi tunnistaa myös alkaneen harjoituksen, joten ei haittaa vaikka unohtaisit tallettaa treenin alkaneeksi, sillä kello muistuttaa sinua siitä. Algoritmi arvioi myös maksimaalisen hapenottokyvyn (VO2max), joka puolestaan kertoo aerobisesta kunnostasi. Arvo määritellään analysoimalla sydämen sykkeen suhdetta kävely- tai juoksuvauhtiin. TruSport määrittelee myös yksilölliset kuntoon perustuvat harjoittelualueet ja laskee niin kuormituksen, palautusajan kuin harjoitusvaikutuksenkin. Kellosta löytyy myös TruSeen 5.0+ -tekniikkaa, joka valmistajan mukaan mittaa sykettä ja sen tarkkuutta aiempaa paremmin erityisesti harjoituksen aikana. Myös happipitoisuuden mittaaminen on tämän ansiosta parantunut. Toki kellossa on myös vanhat tutut ominaisuudet, kuten ihon lämpötilan mittaus ja ”reitti takaisin” -toiminne, joka opastaa sinut takaisin lähtöpaikkaan, sykkeen ja happisaturaation mittaus sekä stressin ja unen seuranta. Juoksijoita hyödyttävä RAI-juoksukyvykkyysarvio on Watch GT Runner -kellosta tuttu ominaisuus. Sen avulla seuraat omaa juoksukuntoasi ja voit paremmin suunnitella treenejäsi. On tärkeää että tiedät koska on sopiva aika levolle ja harjoitukselle, kello on siinä hyvänä apuna.

 

Huawei Health kokoaa tiedot yhteen

 

Huawei Health sovellus kokoaa yhteen kaiken tiedon. Sitä on kehuttu kattavaksi, monipuoliseksi ja selkeäksi käyttää. Se on ladattavissa niin Android-puhelimelle kuin Applenkin laitteille, joten yhteensopivuusongelmia ei pitäisi tulla vaikka et Huawein puhelinta omistaisikaan. Health kokoaa yhteen tiedot sykkeestäsi, harjoitushistoriastasi, unestasi ja monesta muusta. Sen avulla näet tarkemmat yksityiskohdat urheilusuorituksistasi, ja unenlaatua voit puolestaan analysoida grafiikan avulla. Sovelluksella voit myös hallita kellon seurantatiloja, vaihtaa kellotaulua tai muokata asetuksia. Henkilökohtaisen treeniohjelman ja terveyssuunnitelmien luonti hoituu sovelluksen kautta. Myös kellon päivittäminen hoituu Health-sovelluksella.

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

Runko: Titaania, edessä safiirilasia, keraaminen takaosa

Kruunutyyppi: Digitaalinen

Näyttö: 1,43” , AMOLED-värikosketusnäyttö 466×466 pikseliä

Paikannus: GPS / BDS / GLONASS / Galileo / QZSS

IP-luokitus: IP68 (vedenpitävä 50 metriin asti), EN13319-luokitus sukeltamiseen jopa 30 metrin syvyydessä

Akku: 530 mAh (kestää normaalissa käytössä n. 14 päivää. Pikalatauksella lisävirtaa 25% 10 minuutissa)

Käyttöjärjestelmä: Harmony OS

Muisti: 4 Gt

Harjoitustilat: Yli 100 harjoitustilaa mukaanlukien  juoksukykymittarit, juoksukykyindeksi, harjoituspaine ja harjoituskuormitus + Golfin Driving Range -tila.

Ilmoitukset: Tekstiviesti, sähköposti, sosiaaliset sovellukset, saapuvat puhelut

Tuetut isäntälaitteen järjestelmät: HarmonyOS 2+, Android 6.0+ tai iOS 9.0+

Mitat: 46,6 x 46,6 x 10,9 mm.

Paino: 54 grammaa (ilman ranneketta)

Muuta: Musiikin toisto, ääniavustaja, sykkeen seuranta, Bluetooth-puhelut ja älykkäät ilmoitukset

 

 

Huawei Watch GT 3 Pro on tilattavissa verkkokaupastamme kahdessa eri värissä, harmaana ja mustana. Myyntipakkaus sisältää kellon lisäksi langattoman lataustelineen, latauskaapelin, pika-aloitusoppaan, turvallisuustiedot ja takuukortin. 

 

Lue myös:

 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Ei näy tuossa tekstissä tuota akkukestoa normaalikäytöllä, oliko se n. 14 päivää? @Merja_J 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Ei näy tuossa tekstissä tuota akkukestoa normaalikäytöllä, oliko se n. 14 päivää? @Merja_J 

Kiitos apusilmistä 😍 Kyllä, se on 14 päivää ja kävinkin heti lisäämässä sen teknisiin tietoihin!  

Vastaa