Esittely

Esittelyssä Huawei Watch Ultimate

 • 12 April 2023
 • 0 kommenttia
 • 166 katselukertaa
Esittelyssä Huawei Watch Ultimate
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Huawein uusi, älykäs urheilukello Watch Ultimate sisältää runsaasti toimintoja erityisesti sukellusharrastajien iloksi: Uutuuskello kestää Huawein mukaan vettä jopa 100 metrin syvyyteen asti. Upouusi juoksukyvyn arviointijärjestelmä RAI arvioi juoksijan kestokykyä ja ennustaa suorituksia. Lisäksi laite tukee langatonta latausta sekä Bluetooth-puheluita. Watch Ultimate on saatavilla verkkokaupassamme sekä mustan että sinisen sävyisenä.

Tutustutaanpa sitten laitteeseen tarkemmin! 

 

Sporttiassistentti vedenalaiseen maailmaan 

 

Watch Ultimatesta löytyy ammattisukellustiloja, kuten vapaasukellus, virkistyssukellus, tekninen sukellus ja laitesukellustilat. Sukellustapahtumille on myös oma tallennusominaisuus. 

Kello tarjoaa myös kompassin ja sekuntikellon ominaisuudet, ja lähettää hälytyksiä sukellussyvyytesi ja fyysisen tilasi perusteella. Sukelluksen aikana voit myös nollata keskisyvyyden ja vaihtaa sukellustilaa napinpainalluksella. Veden pinnalle palatessa kello vaihtaa automaattisesti vedenpinnan tilaan. Sukelluksen jälkeen pääset myös tarkastelemaan sukelluslokia, jotka synkronoidaan Huawei Health -sovellukseen. Dekompressiolaskentatoiminne laskee dekompressiosuunnitelman seuraavaa sukellusta varten.
 

RAI mittaa ja arvioi juoksukykyäsi reaaliajassa

 

Myös kuntojuoksijoille löytyy paljon suoritusta mittaavia ominaisuuksia. Huawein uusi juoksukykyindeksi RAI käyttää juoksutietueita juoksukyvyn arvioimiseen ja tason määrittämiseen. Fyysisen suorituksen, kuten kilpailun tai treenin päätyttyä indeksi auttaa sijoittamaan käyttäjänsä kaikkien juoksijoiden joukkoon. 

RAIn avulla voit seurata valmistajan mukaan reaaliaikaisesti niin nykyistä tilaasi, kuin myös tarkastella ennusteita saavuttamiesi suoritusten suhteen. Näin saat siis paremman käsityksen omasta suorituskyvystäsi ja edistymisestäsi.

 

Watch Ultimate kestää vettä jopa 100 metrin syvyyteen asti.


Edistyneitä toimintoja

 

Watch Ultimate sisältää paljon muitakin arkea helpottavia ominaisuuksia; kellotaulusta voit nähdä rannetta nostamalla kuun vaiheet, auringonnousu- ja laskuajat sekä vuorovesimuutokset. Kellossa on lisäksi barometri ja kompassi, joka tarkkailee ilmanpainetta reaaliajassa ja ilmoittaa mahdollisista myrskyistä hyvissä ajoin. 

Laite tukee langatonta latausta, ja myyntipakkaukseen sisältyykin langaton latausteline. Huawein mukaan kello voi toimia täydellä latauksella kaksi viikkoa tyypillisessä käytössä. Myös käänteinen lataus onnistuu kyseistä ominaisuutta tukevan puhelimen avulla laturin ollessa käden ulottumattomissa.

 

Tekniset tiedot:

 

 • Mitat: 48.5 x 48.5 x 13.0
 • Näyttö1,5” LTPO AMOLED, 466 × 466 pikseliä
 • Rannekkeen materiaali: Titaaniseos
 • Paino: 76 g (ilman ranneketta)
 • Vedenkestävyys: 10ATM
 • Liitettävyys: Bluetooth 5.2
 • Sensorit: optinen sykesensori, kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, elektroninen kompassi
 • Akkukapasiteetti: 530 mAh
 • Akunkesto: 14 päivää tavanomaisessa käytössä
 • Laitteistovaatimukset: HarmonyOS 2 tai uudempi, Android 6.0 tai uudempi, iOS 9.0 tai uudempi.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa