Esittely

Esittelyssä OnePlus Buds 3 -kuulokkeet

  • 25 January 2024
  • 0 kommenttia
  • 192 katselukertaa
Esittelyssä OnePlus Buds 3 -kuulokkeet
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

OnePlussan julkistustilaisuudessa 23.1.2024 esiteltiin puhelinmallien lisäksi myös uudet OnePlus Buds 3 -kuulokkeet. Mukautuvalla vastamelutoiminteella, Hi-Res-äänisertifioinnilla ja erittäin kevyellä rakenteella varustetut kuulokkeet mahdollistavat studiolaatuisen äänen usean tunnin ajan. Perehdytään seuraavaksi uutuuskuulokkeisiin hieman tarkemmin.

 

Salonkikelpoinen uutuusmalli

 

Korurasian mallinen latauskotelo kätkee sisäänsä laadukkaan näköiset kuulokkeet kahdessa eri väriversiossa, harmaana ja merensinisenä. Valmistaja kertoo skannanneensa tuhansia korvamalleja, jotta he ovat saaneet luotua mahdollisimman ergonomisen ja kevyen kuulokkeen, mahdollistaen näin tukevan istuvuuden ja mukavan kuuntelukokemuksen. Pakettiin sisältyy kolme eri kokoista korvasovitetta, joten saat niiden avulla parhaan mahdollisen istuvuuden. Kuulokkeissa on kolme sisäänrakennettua mikrofonia ja tekoälyavusteinen melunvaimennus, joka toimii myös puheluiden aikana. OnePlus Buds 3:n kerrotaan vaimentavan melua jopa 49 desibeliin asti. Mukautuva vastamelutoiminto skannaa automaattisesti korvakäytäväsi muodon pitääkseen musiikin liikkeessä ja estääkseen ei-toivotun kohinan mahdollisimman tarkasti. Bluetooth 5.3 -tuki mahdollistaa 10 metrin kantaman, joten puhelimen ei tarvitse koko ajan olla lähelläsi. Kuulokkeet voit napata mukaan myös hikisemmälle treenille, sillä niissä on IP55-tason vesi-ja pölytiiviysluokitus. Lisäksi mainittakoon vielä monipisteyhteys. Sen avulla voit liittää kuulokkeet useampaan eri äänilähteeseen ja vaihtaa esimerkiksi puhelun tullessa äänen läppäristä puhelimeen, ja taas toisinpäin.

 

Äänimaailma ja tekniset ominaisuudet

 

Kuulokkeissa on tuki 3D-tilaäänitehosteille ja LDHC 5.0 -koodekille. Äänenlaadusta vastaa 10,4 millimetrin kokoiset kaiutinelementit ja Bass Wave -tekniikka. Ne tekevät valmistajan mukaan äänimaailmasta mukaansatempaavan ja dynaamisen. Basso- ja diskanttielementit on sijoitettu yhteen, joten ne jättävät enemmän tilaa syvälle ja sykkivälle bassolle. Bassokaiuttimien kaksinkertainen ulkopinta tuo OnePlussan mukaan ääneen enemmän eloa lisäämällä jyrinää ja syvyyttä. Kuuden millimetrin diskanttikaiutin tuottaa korkeita ääniä siten, että äänimaailman on kerrottu olevan kuitenkin hienovarainen, herkkä ja täyteläinen. Kuulokkeissa käytetty diskanttitekniikka tuo myös korkean äänen tuottavien soittimien äänimaailman selvemmin esiin.

Akun kestoksi on luvattu peräti 44 tuntia latauskotelon kanssa. Melunvaimennuksen ollessa aktiivinen, kuulokkeiden akku kestää 6,5 tuntia ja latauskotelon kanssa yhteensä 28 tuntia. Ilman melunvaimennusta akku riittää 10 tunniksi. Jos virta loppuu yllättäen, saat seitsemän tuntia lisää kuunteluaikaa 10 minuutin pikalatauksella.  

 

 

OnePlus Buds 3 -kuulokkeet ovat ennakkotilattavissa verkkokaupastamme. Myyntipakkaus sisältää kuulokkeiden ja latauskotelon lisäksi S, M ja L -kokoiset korvatyynyt, USB-C latauskaapelin, takuukortin ja käyttöohjeet. 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa