Esittely

Esittelyssä Samsung 2023 Soundbar -mallit C440 ja Q710C

 • 12 June 2023
 • 0 kommenttia
 • 1176 katselukertaa
Esittelyssä Samsung 2023 Soundbar -mallit C440 ja Q710C
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Rakenna oma kotiteatterisi uusien Samsung 2023 Soundbar -laitteiden avulla ja nauti laadukkaasta television katselukokemuksesta! Tässä artikkelissa esittelen uudet Soundbar C440- ja Q710C-mallit, joiden avulla viet television äänimaailman täysin uudelle tasolle. Molemmista malleista löydät Bluetooth-yhteyden, joten voit hyödyntää laadukasta äänentoistoa myös musiikin kuunteluun. Nämä ovat ehdoton valinta sinulle, joka nautit sohvan nurkkaan käpertymisestä hyvän elokuvan parissa!

 

2023 Samsung Soundbar HW-C440

 

Samsung Soundbar HW-C440 on tyylikäs ja kompakti soundbar, joka on liitettävissä langattomasti televisioon Bluetooth-yhteydellä. Bluetooth-yhteys mahdollistaa myös musiikin suoratoiston laitteilta, jotta nautit kaikista kappaleista huoneen täyttävällä, kattavalla äänentoistolla, sekä loistavalla bassolla. 2.1-kanavaisen soundbarin mukana tulee 5.25 tuuman subwoofer, jonka basso luo lisää syvyyttä dynaamiseen äänimaailmaan. 

Dolby Audio - ja DTS Virtual:X -ääniformaatit luovat lisää dynamiikkaa ja vievät kuunteluelämykset seuraavalle tasolle. Laitteessa on useita äänitiloja, kuten Voice Enhancement Mode, joka nimensä mukaan korostaa puheääntä. Vanhemmissa elokuvissa voi olla usein taustaäänet voimakkaammalla kuin puheäänet, joten korjaus onnistuu helposti tämän äänitilan avulla. Night Mode puolestaan auttaa säilyttämään äänenlaadun hyvänä myös hiljaisemmilla äänenvoimakkuuksilla. Pelaajille soundbar-malli tarjoaakin Game Moden, jonka ansiosta pysyt askeleen edellä vastustajiasi, kun kuulet tarkemmin mistä suunnasta ääni tulee.

 

Tekniset tiedot:

 • Kaiuttimet: 2.1-kanavainen äänentoisto, 5.25” subwoofer, ääniteho 270W
  • Dolby: Dolby 2.0, DTS 2.0, PCM (LPCM) 2.0
 • Äänitoiminnot: Wireless Surround -valmius, Voice Enhancement Mode, Night Mode
  • Äänitilat: Surround Sound Expansion, Game, Standard, DTS Virtual:X
 • Liitännät: Bluetooth, USB Music Playback, optinen sisääntulo
 • Mitat: Soundbar (L x K x S): 858.8 x 59.0 x 75.0 mm
             Subwoofer (L x K x S): 181.5 x 343.0 x 272.0 mm
 • Paino: Soundbar: 1.4 kg
              Subwoofer: 4.4 kg

Myyntipakkaukseen kuuluu tuotteen lisäksi kaukosäädin + paristot, optinen audiokaapeli, seinäkiinnike ja käyttöohjeet.

 

 2023 Samsung Soundbar HW-Q710C

 

Samsung Soundbar HW-Q710C on edistyksellinen soundbar-malli, josta löydät kaikki tarvitsemasi toiminnot. Langattomalla Wi-Fi -valmiudella varustettu ensiluokkainen soundbar luo ympärilleen elokuvateatterimaisen tuntuman. Ylöspäin suunnatut Wide Range -diskanttikaiuttimet takaavat todentuntuisen surround-kokemuksen. Kaiutinjärjestelmä tuottaa dynaamista ääntä aidolla 3.1.2 -kanavaisella Dolby Atmos -äänentoistolla. Langaton 6.5 tuuman subwoofer lisää kolmiulotteista äänimaailmaa varioimalla äänien kontrastia ja basson syvyyttä. Dolby Atmos -tekniikan ansiosta kuulet ääniefektien sijoittumisen koko tilassa kolmiulotteisesti; kolikot kilisevät maahan, joku kuiskaa kaukana ja tuuli viheltää korvissa. Pääset todella elämään elokuvan itse. 

Laitteeseen on asennettu useita ääniominaisuuksia, joista yksi on adaptiivinen ääni. Ominaisuus mukauttaa äänen automaattisesti sen tyypin ja nyt myös äänenvoimakkuuden mukaan, jotta kuulet kaiken selkeästi ja kolmiulotteisesti myös alemmilla äänenvoimakkuuksilla. Laite on mahdollista laittaa Night Modeen, jolloin äänenvoimakkuus pienenee, mutta laatu säilyy silti erinomaisena adaptiivisen äänen ansiosta. 

Q710C-malli tukee Q-Symphony-toimintoa, jolloin television kaiuttimet toimivat yhteistyössä soundbarin kanssa luoden yhä upeampia äänielämyksiä. Q-Symphony-toimintoon vaaditaan yhteensopiva Samsung-televisio. Yhteensopivan television kanssa voit hallita sekä kaiuttimia että televisiota samalla kaukosäätimellä. 

Soundbarissa on myös Bluetooth- ja Spotify Connect -yhteydet, joten voit yhdistää puhelimesi helposti ja nauttia myös musiikin kuuntelusta kaiutinjärjestelmän avulla. Yhdistä vain soundbar SmartThings -sovellukseen, kosketa soundbaria puhelimella, ja musiikin kuuntelu voi alkaa. Tästä mallista ei ominaisuuksia puutu!

 

Tekniset tiedot:

 • Kaiuttimet: 3.1.2-kanavainen äänentoisto, 6.5” subwoofer
  • Dolby: Dolby ATMOS, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby MAT, Atmos Music
  • DTS: DTS:X, DTS-HD HRA, DTS-HD MA, DTS Express, DTS 5.1ch
 • Äänitoiminnot: Wireless Surround -valmius, Q-Symphony, SpaceFit Sound, Hi-Res Audio -dekoodaus, Voice Enhancement Mode, Night Mode
  • Äänitilat: Surround Sound Expansion, Game Pro, Standard, Adaptive
 • Liitännät: Bluetooth, Wi-Fi 5, HDMI in/out (1/1), HDMI ARC / eARC, HDMI-CEC, optinen sisääntulo
 • Sovellustuet: Spotify Connect, Air Play 2, Chromecast, SmartThings, Tap Sound
 • Mitat: Soundbar (L x K x S): 1110.7 x 60.4 x 120.0 mm
             Subwoofer (L x K x S): 205.0 x 353.0 x 302.0 mm
 • Paino: Soundbar: 4.8 kg
              Subwoofer: 5.9 kg

Myyntipakkaukseen kuuluu tuotteen lisäksi kaukosäädin + paristot, HDMI-käyttökaapeli, seinäkiinnike ja käyttöohjeet.

 

Katso ja kuuntele mielenkiintoinen video kolmiulotteisesta äänimaailmasta! Parhaiten huomaat eron käyttäessäsi kuulokkeita 😉

 

Onko sinulla kokemuksia Soundbar-järjestelmistä? Jaa ihmeessä alle! 

 

--

Lue myös:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.