Esittely

Motorola Razr 40 Ultra 5G – taittuvanäyttöinen uutuus

Motorola Razr 40 Ultra 5G – taittuvanäyttöinen uutuus
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Motorola Razr 40 Ultra 5G on laitevalmistajan huippumoderni uutuusmalli ja todellinen innovaatioiden edelläkävijä. Razr 40 Ultrassa on edeltäjäänsä suurempi näyttö, joka kääntyy auki mahdollistaen täysin uusia ominaisuuksia. Suuren ulkoisen näytön ansiosta näet ja koet enemmän yhdellä silmäyksellä. Miten tahansa puhelinta käytätkin, riittää akku varmasti koko päiväksi, joten mikään ei estä hauskanpitoa. Tutustutaanpa lisää tähän kiinnostavaan uutuuspuhelimeen!

 

 

6,9 tuuman FlexView-näytön avulla sulava käyttökokemus

 

Puhelimessa on 6,9 tuuman pOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ eli 1080 x 2640 resoluutio. Näytön virkistystaajuus on jopa 165 hertsiä, joka on huomattavasti parempi kuin yleinen 120 hertsiä. Suurempi virkistystaajuus varmistaa saumattoman pelaamisen ja käyttökokemuksen. Näytön liikkeet ovat pehmeät ja sulavat. Motorola on vienyt innovaatioita selkeästi eteenpäin, sillä laitteessa on sisänäytön lisäksi myös 3,6 tuuman ulkoinen pOLED-näyttö, jossa on kaksi kameraa ja LED-salama. Ulkoinen näyttö tarjoaa FlexView -mahdollisuuden, jonka ansiosta voit käyttää laitetta erilaisissa kulmissa ja esikatsella valokuviasi samalla kun ikuistat tärkeimmät hetkesi handsfree-toiminnon avulla. Tämä puhelin onkin tämän aikakauden modernimpi simpukkapuhelin!

Laitteen tehosta vastaa Qualcommin huipputehokas Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa 3,2 gigahertsin tehokkaimman ytimen sekä integroidun 5G-modeemin. Puhelimesta löytyy 8 gigatavua RAM-muistia, jonka lisäksi 256 gigatavun tallennustila mahdollistaa useiden kuvien, sovelluksien ja videoiden tallentamisen.

 

Kuvia helposti missä kulmassa tahansa

 

Motorola Razr 40 Ultra 5G:n pääkamerana toimii 12 megapikselin sensori, jossa on suurella f/1.5-aukolla varusteltu linssi. Suuren aukon ansiosta kamerat pystyvät taltioimaan paljon valoa ja tarjoamaan siten yhä laadukkaamman lopputuloksen myös hämärässä. Toinen kameroista on 13 megapikselin ultralaajakuvakamera, jossa on f/2.2-aukolla varusteltu linssi. Ulkoisen näytön ansiosta selfien ottaminen takakamerallakaan ei ole enää ongelma! Takakamerat tukevat luonnollisesti 4K-videoita, ja niissä on optinen kuvanvakautus. Puhelimen sisänäyttö on varusteltu 32 megapikselin etukameralla, jossa on 0.7 mikronin pikselikoko sekä linssi f/2.4.-aukolla. 

 

Yhteys siellä missä sinäkin

 

5G-yhteyksien lisäksi laite tukee Wi-Fi 6 -, Bluetooth 5.3 -, ja NFC-yhteyksiä. Käyttöjärjestelmänä toimii luonnollisesti uusin Android 13, jonka päällä toimii Motorolan My UX. Valmistajan mukaan My UX tarjoaa puhtaan Android-kokemuksen pienillä Motorolalle tyypillisillä ominaisuuksilla. Akun koon kerrotaan olevan 3800 milliampeerituntia, jonka ansiosta akku kestää pitkään kokopäiväisessäkin käytössä. Puhelinta on mahdollista ladata sekä langattomasti että langallisesti. 

 

Motorola Razr 40 Ultra 5G -puhelin löytyy kahdessa eri värissä; pirteä Viva Magenta ja tyylikäs Infinite Black

 

 

Tekniset tiedot:

 

 • Päänäyttö: 6,9”, Full HD+ (1080 x 2640 resoluutio), 165 Hz virkistystaajuus
 • Ulkoinen näyttö: 3,6”, 1056 x 1066 resoluutio, 144 Hz virkistystaajuus
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1
 • Muisti: 8 Gt RAM-muisti (LPDDR5) + 256 Gt (UFS 3.1)
 • Takakamerat: Kaksoiskamera + LED-salama
  • Pääkamera: 12 MP (f/1.5, 1.4 µm, OIS)
  • Ultralaajakuvakamera: 13 MP (f/2.2, 1,12 µm, AF, FOV 108°)
 • Etukamera: 32 MP (f/2.4, 0.7 µm)
 • Akku: 3800 mAh
 • Käyttöjärjestelmä: Android 13 My UX
 • Liitännät ja tekniikka: USB-C (USB 3.0), NFC, Bluetooth 5.3, 5G
 • Mitat avattuna: 170.8 x 74 x 7 mm
 • Mitat suljettuna: 88.4 x 74 x 15 mm
 • Paino: 189 g
 • Vedenkestävyys: IP52-luokitus, roiskevedenkestävä
 • Muuta: Dual-SIM, sormenjälkitunnistin, kasvojen tunnistin, Dolby Atmos -äänentoisto

Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi laturin, USB-C -kaapelin, pikaoppaan ja SIM-työkalun. 

 

Herättikö tämä moderni versio simpukkapuhelimesta mielenkiintosi? 📱 Kerro ihmeessä ajatuksiasi!

 

--

Lue myös:

 


Aihe on suljettu kommenteilta.