Pelaaminen

Lords of the Fallen - Souls-like genren uusi tulokas!

  • 20 June 2023
  • 0 kommenttia
  • 41 katselukertaa
Lords of the Fallen - Souls-like genren uusi tulokas!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Lords of the Fallen on uusi Souls-like genren videopeli. Peli toimii pelisarjan “uudelleenkäynnistyksenä”, sillä sarjan aiempi osa Lords Of The Fallen™ julkaistiin jo vuonna 2014. Lords of the Fallen muistuttaa pelimaailman ja mekaniikoiden osalta FromSoftwaren pelejä ja samankaltaisuuksia onkin helppo huomata verrattaessa tulokasta vuoden peli -palkinnon voittaneen Elden Ringin kanssa.

 

Lords of the Fallen: Taistele pimeyden voimia vastaan

 

Julkaisupäivä: 13. lokakuuta 2023
Ikäraja: K18
Laite: Xbox Series s/x, Playstation 5 ja PC
Pelityyppi: Toiminta, seikkailu, roolipeli
Pelimuoto: Yksinpeli, moninpeli

 

Astuessasi Lords of the Fallenin maailmaan, löydät itsesi eeppisen seikkailun ääreltä. Tämä valtava ja yhtenäinen pelimaailma kätkee sisäänsä salaisuuksia ja vaaroja, jotka haastavat sinut äärimmäisiin koitoksiin. Hexworks kertoo pelimaailman olevan yli viisi kertaa suurempi kuin alkuperäisessä pelissä.

Tarina sijoittuu tyrannian jälkeiseen aikaan, jolloin demonijumala Adyr oli viimein voitettu. Kuitenkaan jumalat eivät pysy kaatuneina ikuisesti, ja nyt Adyrin paluu on lähestymässä. Päästäksesi Adyrin jäljille, sinun täytyy matkustaa sekä elävien että kuolleiden valtakuntien läpi. Peli sisältää valtavia pomotaisteluita, nopeaa haastavaa kamppailua, jännittäviä hahmokohtaamisia ja mukaansatempaavaa tarinankerrontaa. Pelissä olet yksi tarunhohtoisista Pimeistä Ristiretkeläisistä. Heidät tunnetaan legendoistaan, mutta tuleeko sinusta valon vai pimeyden legenda?

 

Luo oma sankarisi

Voit muokata hahmosi ulkonäön laajan visuaalisten vaihtoehtojen valikoiman avulla. Ulkonäön lisäksi voit valita yhdeksästä hahmoluokasta, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset taitonsa ja kykynsä. Voit muokata hahmosi omaan pelityyliisi sopivaksi päivittämällä hahmosi kykyjä, haarniskaa, aseita ja loitsuja.

Sinun on hallittava nopeatempoista, sulavaa ja taktista taistelujärjestelmää selvitäksesi hengissä. Voit valita sadoista eri aseista tai voit heittää aseet nurkaan ja käyttää taikuutta tehden tuhoisia hyökkäyksiä. Jos toivot selviytyväsi pelin jatkuvasti vaikeutuvista haasteista, sinun on kehitettävä taistelutaitojasi ja hahmoasi herkeämättä.

 

Määritä oma kohtalosi

Lords of the Fallen kietoo sinut syvälle tarinan ja maailman lumoihin, jossa kohtaat salaperäisiä hahmoja. Matkallasi sinut varustetaan uskomattoman voimakkaalla lyhdyllä, joka kykenee avaamaan portteja unohtuneisiin paikkoihin ja paljastamaan sadunomaisia aarteita. Tämän kauhistuttavan lyhdyn avulla voit jopa manipuloida vihollisesi sielua. Hyödynnä sen jumalatonta voimaa herätäksesi kuolemasta ja noustaksesi jälleen... kuolleiden maailmassa. Lyhty hallitsee voimaa, jolla voi matkata elävien ja kuolleiden maailmojen välillä. Käytä sitä viisaasti torjuaksesi pimeyden nousevan uhan.

Valmistaudu kohtaamaan hirviömäiset vastustajat ja löytämään salaisuuksia, jotka voivat muuttaa koko maailman kohtalon. Kerro oma tarinasi ristiretkeläisenä Lords of the Fallenin unohtumattomassa maailmassa. Rohkeutesi ja päättäväisyytesi voivat taivuttaa jumalten kohtalon ja kääntää Adyrin paluun nurin. Sinusta voi tulla legenda, jonka nimi kantaa läpi aikojen - joko valon kirkkaudessa tai pimeyden varjoissa.

 

Pelaa ystäväsi kanssa!

 

Voit kokea laajamittaisen yksinpelikampanjan yksin tai kutsua toisen pelaajan liittymään seikkailuusi keskeytyksettömässä online-yhteistyötilassa. Yksinäinen seikkailu voi olla rankkaa, joten miksi et kutsuisi toista sankaria liittymään mukaasi taisteluun? Muodosta yhteistyöllä esimerkiksi ystäväsi kanssa vahva tiimi, jolloin taistelette yhdessä selviytyäksenne vaarallisista tehtävistä ja hirviömäisistä vihollisisista.

Ole kuitenkin varovainen, sillä muiden valtakuntien sankarit voivat hyökätä kimppuusi. Ole siis valmis ottamaan vastaan haasteet ja sopeutumaan tilanteisiin, joita yhteistyö voi tuoda mukanaan. Online-yhteistyötila tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, jossa voitte luoda legendaa yhdessä kaverin kanssa ja kohdata kohtalon haasteet tiiminä.

 

 

Pidätkö Souls-like genrestä? Kerro alla odotuksesi pelistä! 😊

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa