Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Heidi Einsbor Telia 5G.jpg

 

Välivuosia opinnoissaan viettävä Heidi Einsbor nauttii täysillä elämästä juuri nyt, kun koulu on ohi ja koronapandemian rajoitukset ovat pitkälti poistuneet. Hän viihtyy futis- ja yleisurheilukentillä ja jakaa kavereiden kanssa parhaat fiilikset Instassa ja 5G-vinkit Telia Yhteisössä nimimerkillä @Heidihelene

 

Mistä Heidi Einsborin, 20, varmimmin löytää? Päivisin Raision Prisman hevi-osastolta, iltaisin urheilemasta tai kesästä nauttimasta. Jos Einsbor ei ole omissa futistreeneissään tai -peleissään TPS:n kakkosjoukkueessa, hän on kuntosalilla, vetämässä lasten yleisurheilutreenejä tai yksinkertaisesti nauttimassa kesästä.

 

”Koronan vuoksi tuli joukkuelajeihin niin pitkä tauko, että nyt otan niistä kaiken irti”, hän kertoo. Aiemmin kilpauintia harrastanut Einsbor kutsuu nykyistä urheilutahtiaan höntsäilyksi, vaikka treenaa edelleen tavoitteellisesti.

 

Viiden kuukauden pelitauon aikana hän innostui kuntosalitreeneistä niin paljon, että ne jäivät kiinteästi futisharrastuksen rinnalle. Nyt viikon lähes jokaiseen päivään mahtuu urheilua. 6–13-vuotiaiden lasten ja nuorten valmentaminen on mukava lisä omaan treenaamiseen.

 

”Nautin suunnattomasti tästä vapaudesta! En vielä tiedä yhtään, mitä haluan opiskella, joten annan nyt ajatusteni kypsyä rauhassa”, Heidi sanoo.

 

 

Elämäni kesä on nyt

 

Vapaus on sitä, että töistä lähdettyä voi tehdä mitä huvittaa. Kavereiden kanssa hengailun lisäksi Einsbor nauttii myös yksinolosta. Kesämökillä hän myös rentoutuu ja rauhoittuu. Ja puhelimella kaverit ovat aina tavoitettavissa.

 

”Olen Telian 5G-lähettiläs, ja tämä rooli sopii minulle hyvin. Tykkään jakaa kuvia ja fiiliksiä, ja teen sitä myös Telia Yhteisössä. Olen esimerkiksi testannut 5G-puhelimen kameraa ja näyttänyt muillekin, miten puhelimen pro-toiminnoilla saa parempia kuvia.”

 

Heidi käyttää pääasiassa kolmea sovellusta: Instragramia, Facebookia ja Snapchatia.

 

”Jaan stooreja Instassa ja luen uutiset Facebookista. Snapchatin avulla pidän yhteyttä kavereihin, ja tietysti musiikki soi taustalla koko ajan. Liittymän laaja kantavuus on minulle tärkeää, jotta puhelin toimii hyvin myös mökillä ja missä milloinkin liikun.”

 

Heidin kodin lähistöllä ei vielä ole 5G-tukiasemaa, mutta esimerkiksi Turussa pyöriessään Heidi nauttii sen suomasta nopeudesta ja saattaa tsekata liittymän nopeuden vaikkapa Aura-joen rannalla kävellessään. Suoratoistopalveluiden käytössä nopeus on ehdottoman tärkeää.

 

”Olen yhden sarjan ihminen. Jos ohjelma ei nappaa heti parissa ensimmäisessä jaksossa, lopetan ja alotan Greyn anatomian alusta. Kuitenkin muutkin sarjat ovat koukuttaneet; Game of Thrones, Mentalist, Ensi silmäyksellä… Äidin kanssa katson Greyn anatomian uusimpia jaksoja ja isän kanssa brittien Suurmestaria (Taskmaster).”

 

Nopeuden lisäksi hänelle on tärkeää datansiirron luotettavuus ja turvallisuus.

 

”Olen pohtinut turvallisuutta myös datan siirrossa, sillä identiteettivarkaudet ja tietoverkkoihin kohdistuvat hyökkäykset ovat valitettavasti tätä päivää. Kotimaisuus on aina plussaa, ja siksi arvostan Telian ja Nokian yhteistyötä 5G-liittymissä”, Heidi Einsbor sanoo.

 

Haaveissa Afrikka ja Tanska

 

Vaikka toiveet työurasta ovat vielä utuisia, toive lähivuosiin on kirkas: Einsbor haluaisi reppureissata Afrikassa. Myös toinen unelma liittyy matkustamiseen. Hän haluaisi muuttaa Tanskaan noin puoleksi vuodeksi, tanskalaisen isän sukulaiset kun asuvat siellä.

 

”Meillä on ollut tapana vierailla Tanskassa joka vuosi, mutta viimeisin reissu tehtiin vuonna 2018. Siskoni, veljeni ja kaikki muut sukulaiset asuvat siellä, joten kaipaan sinne kovasti.”

 

Vanhempiensa kanssa asuva Einsbor kerääkin nyt rahaa työskentelemällä Prismassa, jotta matkustusrajoitusten poistuttua on mahdollista lähteä. Toisaalta myös työnteko on yllättänyt hänet positiivisesti.

 

”Hyvä esimies ja kivat työkaverit luovat hyvän hengen. Pidän myös fyysisestä työstäni: ei tarvitse istua koneen ääressä, vaan saa täyttää hyllyjä. Se sopii minulle paremmin kuin hyvin!”

 

--

 

Lue myös

 

Telian toimitus
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/5G-artikkelit-ja-uutiset/Tasta-naisesta-ei-virta-lopu-Heidi-Einsbor-elaa-elamaansa-5G-n/ba-p/225608
Linkki kopioitu
5 kommenttia 👇