peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
55956 Jäsentä
157723 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Ongelmia e-laskussaKommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 46
1/2

Ongelmia e-laskussa

Olisikohan mahdollista saada myös e-laskutus toimimaan moitteettomasti laskutuksessa.Tämä tietysti sitten vasta kun tuo telia-tv laskutus tulee kunnolla asiakkaan seurattavaksi.Tuossa telia-dot liittymässä tuntuu  tuo appipohjainen kk-laskutus toimivan suht hyvin,tässä "täysi-ikäisten kuva ja värityskirjassa" on vielä haasteita myönteisen asiakaskokemuksen kohentamiseksi...tarkemmin niitä erittelemättä..

 

edit Merja_J: otsikkoa muokattu kuvaavammaksi

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 303
2/2

Vs: Ongelmia e-laskussa

Onko sinulla ollut minkälaisia ongelmia e-laskutuksen kanssa, ja minkä palvelun laskutuksen kohdalla?

 

E-laskutus kyllä toimii jo tälläkin hetkellä. Sen kytkennässä on tärkeää huomioida, että tiedot on täytetty täsmälleen oikein, ja laskutusaihe on oikea. 

 

Vaikka laskutustapana olisikin e-lasku, laskut tulevat myös aina näkyviin asiakassivuille laskuarkistoon. Sieltä pystyy aina tarkemmin seuraamaan mitä laskutetaan, milloin, ja miltä ajalta. 

 

Itsekin olen kyllä tykännyt Dot -liittymän selkeästä laskutustavasta ja sen helppoudesta Hymiö Onnellinen Se ei tietenkään ole poissuljettua, etteikö maksukortilla maksaminen yleistyisi jossain kohtaa myös muihin palveluihin vaihtoehdoksi. Nyt mennään kuitenkin vielä näillä nykyisillä! 

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
0 tykkäystä