omat sivut/ puheluerittelyt

  • 11 December 2014
  • 16 kommenttia
  • 29 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Puheluerittelyt ovat kadonneet kokonaan omilta sivuilta. Hävisivät reilu viikko sitten. Teksiviestierittelyt sentään vielä näkyvät joskin viiveellä. Onko puheluerittelyihin tulossa korjausta?
Kiitos etukäteen.

16 kommenttia

Hei hemaer14!

Omien Sivujen puheluerittely on tosiaan toistaiseksi poissa pelistä ja sen vuoksi siellä ei kaikkia tietoja ole saatavilla. Onneksi ongelmat ovat selvityksessä ja korjauksen alla joten eiköhän pian kaikki ole taas kunnossa.
Onko jo tiedossa kuinka kauan tilanteen korjaus kestää ja palvelu on taas käytössä?
Osa tiedoista pitäisi jo Omilla Sivuilla näkyä ja olla kunnossa. Pian saadaan koko homma pakettiin!
Aurinkoista syksynjatkoa sinne 🙂
Taas on menty muutama päivä eteenpäin eikä puheluerittelyt edelleenkään näy omilla sivuilla. Tekstiviestierittelyt siellä näkyvät ja ovat näkyneet kokoajan. Onko edelleenkään tietoa tarkemmasta korjausaikataulusta?
Asia on hoidossa ja pistetään kyllä kuntoon, siitä tämä ei jää kiinni. Ja joskus kun jotain oikein odottaa niin ratkaisu tuleekin usein yllättäen ja nopeasti. 🙂
No huh. Taas kerran on puheluerittelyt poissa pelistä omilla sivuilla. Viimeisimmät päivitykset näyttävät olevan 2.12.2014.Ollaanko tästä palvelusta luopumassa vai mikä on syy että ei toimi?

Moi!


Ei olla luopumassa saldoerittelystä, nou hätä :)


Kävin kokeilemassa omalla liittymälläni tuota, tulevan laskun saldo näkyi ihan ok, puhelut nollilla (soitettu vain pakettiin kuuluvia), soitettujen puheluiden päivämäärät näkyivät myös ihan oikein.


Onko sinulla tässä välillä näkynyt niin kuin pitää, vai onko tilanne ollut kaiken aikaa sama? Kirjaudutko Omille Sivuille Sonera Tunnuksella?


 

Hei,

Puheluerittelyt kyllä näkyvät omien sivujen kautta mutta mutta melko pitkällä viiveellä. Viimeisimmät erittelyt näkyvät tilanteesta 13.12.2014. Sonera tunnuksella kirjaudun.

Melkein suosittelen, että teet tästä vikailmoituksen Omien Sivujen kautta, kun ongelma ei poistu, ja tosiaan yleistä vikaa ei kuitenkaan ole. Kokeillaan jos tuolla vikarilla saataisiin homma toimimaan :smileyhappy:

Laitan viestin tänne vanhaan viestiketjuun. Omien Sivujen puheluerittelyyn ei ole kirjaantunut lainkaan tämän vuoden (2016) aikana soitettuja puheluita. Onko muilla sama tilanne?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Miklex kirjoitti:

Laitan viestin tänne vanhaan viestiketjuun. Omien Sivujen puheluerittelyyn ei ole kirjaantunut lainkaan tämän vuoden (2016) aikana soitettuja puheluita. Onko muilla sama tilanne?




Hei Miklex! Katsoin äsken omilta sivuilta oman liittymän saldoerittelyä ja tytön liittymän myös. Meillä kirjaantuu puheluihin vain puhepaketin ulkopuolelle jäävät puhelut, kuten yritysnumeroihin soitot. Tarkoititko puheluerittelyllä tuota saldoerittelyä? Vanhoissa liittymissä, missä ei ollut puhepaketteja pitäisi puheluiden näkyä saldoerittelyissä soitetuissa puheluissa.

Sama ongelma täälläkin.
Saldoerittelyä tarkoitan. Siinä näkyi aikaisemmin myös ne pakettiin kuuluvat puhelut, mutta nyt ei ole reiluun viikkoon kirjaantunut mitään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Miklex kirjoitti:
Saldoerittelyä tarkoitan. Siinä näkyi aikaisemmin myös ne pakettiin kuuluvat puhelut, mutta nyt ei ole reiluun viikkoon kirjaantunut mitään.


Saldoerittelyssä näkyy vain pakettiin kuulumattomat puhelut. Sen sijaan laskuerittelyssä näkyy puheluiden määrä ja kesto. Näin ainakin minulla on ollut ja taisi näin lukea tämän viestiketjun alkupuolellakin. On voinut toki aiemmin olla erilailla.

No juu, kyllä minulla on tosiaan näkynyt kaikki puhelut päivineen ja kellonaikoineen, myös ne nollahintaiset. Oletettavasti joku tilapäinen viive. Odotellaan josko korjaantuisi tai joku Soneralainen kuittaa mikä tilanne.

Nyt näyttäisi taas olevan puheluerittelyt toiminnassa sekä Soneran Omilla Sivuilla että TeleFinlandin Oma Liittymässä.

Vastaa