Chattiin ei pääse


Chatin kohdalla lukee vain että Kirjaudu sisään, jota painamalla pääsee vain takaisin omille sivuille. Onko tietoa mihin aikaan tämä rupeaa toimimaan?


10 kommenttia

Moi @uuuuu! Chat löytyy Omien Sivujen oikeasta alakulmasta (kolme pistettä), jonka kautta pääset keskustelemaan. Testasin sitä juuri ja toimi kyllä normaalisti. Vieläkö ongelma vaivaa?

@IlariJR, Pakko kyllä sanoa etten löydä mitään mistä pääsisin chattiin? 

Tuossa ainoa missä mitään mainintaa chatista, ja se vain refreshaa sivun. Viitsisitkö pistää kuvan oikeasta nappulasta. 

Pääset siis kirjautumaan Omille Sivuille normaalisti? Tällöin sinne oikeaan alakulmaan pitäisi ilmestyä pieni chat-kuvake.



Kokeiletko tarvittaessa vielä toisella selaimella, josko siitä olisi apua?

Minä saan kylläkin chatin esille mutta lähettämäni viestit katoavat näkyvistä hetken kuluttua eikä niihin ole tullut myöskään minkäänlaista vastausta.

@IlariJR

 

En pääse sisään pankkitunnuksilla, vie vain takaisin kirjautumisruutuun. Normitunnuksella pääsen kyllä sisään, ja näen liittymäni yms. mutta Chat ja itsepalvelun alla lukee vain KIRJAUDU SISÄÄN vaikka kirjautuisin uudestaan sisään. Koitin Chromella sekä Firefoxilla (myös incognitossa, sekä private browsingissa), ja kummallakaan ei ilmesty mitään Chat-nappulaa. Kirjaudu sisään nappi vie vain osoitteeseen http://www.telia.fi/OmatSivut/main.do .

Okei, siellä on nähtävästi jotain vikaa viimeöisestä muutoksesta johtuen, pistän viestiä eteenpäin vikapuolen kavereille. Toivottavasti saadaan kuntoon mahdollisimman pian.

@IlariJR

 

Nyt on hiukan tyhmä olo, mutta nappula ilmestyi kun otin adblockerin pois käytöstä 😃. Eli siis jos jollain samaa ongelmaa niin itsellä ainakin uBlock origin estää nappulan.

 

Mutta alla toisesta ongelmasta, jos haluat pistää eteenpäin. Pistin kyllä toiseenkin threadiin.

 

Kirjautuessani omille sivuilleni, haluaa sivu tallentaa tietokoneelleeni favicon.ico tiedoston.

 Tapahtui siis firefoxissa sekä chromessa. Koitin juuri uudestaan jos saisin kuvan aiheesta, mutta ei tapahdu enää.

Firefox näyttää chatin mutta se ei tunnu toimivan oikein. Toisella koneella IE 11 ei näytä chattia ollenkaan.

 

Korjaus: chat ilmestyikin näkyviin viestiä kirjoittaessani.

Aivan, tämä voi tosiaan estää chatin ilmestymisen. En tajunnut sitä heti alkuun kertoa 🙂 Hyvä, kun hoksasit kokeilla sitä itse!

Omilla Sivuilla on tosiaan pientä vikaa muutoksen jäljiltä ja näitä fiksataan parhaillaan. Tulee varmasti kuntoon piakkoin :)

Vastaa