Lomille lomps! Turkin Side odottaa :)

  • 3 June 2015
  • 1 kommentti
  • 3 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Loman ensimmäiset kaksi viikkoa alkaa olla jo ihan nurkan takana. Vielä muutama päivä ahkerointia toimistolla ja sitten saa pakata passin sekä hammasharjan laukkuun. Eihän sitä muuta mukaan tarvitse?! :)
Jännitys alkaa jo tuntumaan perhosissa vatsanpohjalla... Ja vielä ehkä tuplasti siksikin, koska tällä kertaa lähdemme matkaan ihan vain kaksin ukkokullan kanssa. Lapset jäävät mummin hellään huomaan. ❤

Sunnuntai-iltana Vaasan kentältä kone nousee ilmoille kohti Turkkia. Melko kätevää nämä suorat lennot kotipaikkakunnalta. Säästöä sekin sekä ajassa että rahassa, kun ei tarvitse enää Helsingin kautta koukata.

Turkki sinänsä on jo tuttu kohde, mutta Sideen mennään ensimmäistä kertaa.
Löytyykös joltain kokemuksia Sidestä? Hotellimme on Barut Andiz http://www.baruthotels.com/en/andiz/aboutus

Valitsimme hotellin Finnmatkojen virkailijan suositusten perusteella, lueskelimme kävijöiden kommentteja ja kun nyt lähdemme kaksin, niin hotellin ikäraja 16v oli pelkästään positiivinen juttu. Jos koti-ikävä pysyisi paremmin taka-alalla kun ei ole muitakaan lapsia iloisesti ympärillä hyörimässä. :)

Neljä päivää... Kun nyt jaksaisi vain odottaa... :)


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16
Täällä ollaan! :)

Matka meni mukavasti. Iltakone on kyllä niin paljon parempi vaihtoehto kuin lähtö ennen sianpieremää 🙂 Ainahan viimetippaan asiat jää (ainakin mulla), niin hyvin ehti hoidella kaikki kuntoon päivän aikana. Peukaloita ei siis tarvinnu pyöritellä: loput pakkaukset, siivous, pari asiaa kaupungissa, lapset anoppilaan ja naapurissa ehdittiin kahvitkin vielä juoda! :)
Mutta siis joo, koneessa eturivin paikat, mahtui ukkokultakin jalkojansa ojentelemaan. Lento mukavan tasaista, palvelu ja ilmastointi pelas. :)

Turkn päässä olimme perillä klo. 02. Lämpömittari näytti +25. Eipä tarvinnu palella!
Bussimatka hotellille kesti tunnin verran. Sen matkan olis voinu nukkua, mutta maisemienkatseluksihan se meni. Mitä nyt pimeässä näki :)

Hotellille päästiin klo 3.30, hotskupoika tuli meitä ulos vastaan. Kantoi laukut respaan ja avaimet saatuamme kantoi laukut huoneeseen! 🙂 Jo hotellin aulassa seistessäni mietin, että jaaaaaaa... Mihinkähän me ollaan tultu, näin upeassa hotellissa en oo edes Suomessa ollut! Huone mahtava, sänky täynnä isoja tyynyjä - sinne olis tehny mieli heti ensiksi väsyneen
matkalaisen hyökätä, pöydällä oli tarjolla yöpalaa (sämpylää, banaania, mehua, teetä, kakkusia) ja minibaarissa kylmää juomaa. Ja mikä parasta, niin huone mukavan viileä. Ei tarvinnut heti alkaa ilmastoinnin kanssa säätämään :)
Parvekkeelta tutkailimme maisemia aamuun saakka, Viimein kroppa ja mieli kaikesta innostuksesta rauhottui ja uni tuli tyynyjen seassa alle minuutissa :)

Muutaman tunnin maltoin nukkua, sitten piti päästä jo tutkimaan hotskua paremmin. Matkaseuraa vaan nukutti enemmän.. Odotellessani purin laukut, istuin aamupalalla (söin loput yöpalasta) parvekkeella ja luin hotellikansiota, imin ensimmäisiä auringonsäteitä kroppaani. On se vaan ihana keksintö tuo aurinko! :)
Muuten päivä meni rennosti: syötiin, juotiin, uitiin, sitten taas syötiin ja juotiin 🙂 Pingistä pelattiin muutamaan otteeseen - siitä taitaa tulla meidän suosikkiaktiviteetti tällä reissulla! :)
Matkaoppaan tervetulotilaisuudessa oltiin iltapäivästä, olipa hyvä ja asiantunteva Sonja-opas. Siinä turinoidessa tais mennä ainakin tunti... Tämä tilaisuushan oli vain meillie koska muita uusia matkalaisia ei siihen hotelliin tullut :)
Illalla syötiin buffetissa ja voi jestas että oli sitten sen sata sorttia tarjolla! Ehdoton ykkönen kanakebab sooseineen. Nam!
Illallisen jälkeen oli turkkilainen tanssiesitys. Pääsin minäkin lavalle hyppelehtimään niiden kanssa. Se oli kivaa! :)

Kuvia otettiin pari, lisään kollaasia myöhemmin. Tänään ohjelmassa Hamam! :)
Nyt aamupalalle! :)

Vastaa