Doron hälytysnappi


Hei,

Kysyn iäkkään äitini puolesta. Mitä maksaa, jos painaa Doro 8080 -puhelimesta painaa hälytysnappia puhelimen takaa? Tarkoitan sitä, että maksaako palvelu jotain ylimääräistä? (Luonnollisesti normaali puhelinmaksu menee. ) Kiitos, jos osaat auttaa. 


7 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +8

Vähäisten tietojeni mukaan napin taakse pitää "ohjelmoida" jokin numero tai enintään viisi numeroa. Tekstiviesteistä veloitetaan normaali hinta, ellei liittymätyypin kuukausimaksuun sisälly tekstiviestejä. 

 

Doron nettisivuilla on lisätietoja: Response By Doro

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @Siiris77 ja tervetuloa Telian yhteisöön!

Normaali puhelumaksu menee ja hieman dataa (yleensä kaikissa puhelinliittymissä on nykyään myös datapaketti tai rajaton netti mahdollisuus), jos Doro puhelimeen on ohjelmoitu normaali/normaalit läheisten tai ICE-henkilöiden numerot. Tässä vielä ohjeet Doron sivuilta:

 Tuo Etäapu toiminto sen sijaan saattaa olla kalliimpi 🤔>

Kiitos vastauksesta @Leonita 🙂>☀️>

Kiitos toivotuksesta ja vastauksesta  @kiisseli67 . Sain asennettua hälytysnapin taakse isäni ja mun puhelinnumerot. Jossain kohtaa ohjekirjassa oli maininta jotenkin näin: " ystävällinen Doro - asiakaspalvelu vastaa 24/7 hälytykseen". Oletan, että tämä pitää jotenkin laittaa erikseen. Ja toimiikohan Suomessa edes (?). Äitini enkä minäkään halua sellaista palvelua puhelimeen. 

 

(Olen nyt oman puhelimen äärellä eikä ole kannettavaa tietokonetta tässä saatavilla. Muutoin olisin voinut laittaa kuvan vielä tuosta asiasta ohjekirjassa.)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

En tiedä onko tuota Suomessa käytössä, mutta tälläistä löysin vielä :

https://www.doro.com/fi-fi/miksi-doro/response-by-doro/ 

Näkyy Play kaupassa olevan ainakin tuo sovellus ilmaisena.

 Tarkoitin siis tuota premiumia. Tuossa kyllä sanotaankin, että vain joillakin markkinoilla on tämä käytössä. 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +8

Epäilen vahvasti, ettei "Response Premium by Doro" ole käytössä meillä Suomessa, koska Doron suomenkielinen sivusto ei mainitse palvelua sanallakaan. Luurin hätäpainikkeen numeroksihan voisi liittää kaupallisen toimijan turvapalvelun, joita meillä Suomessa on toki tarjolla. En tiedä, pakottavatko turvapalveluyritykset ottamaan heidän oman turvarannekkeensa käyttöön. 

 

Tuo Play kaupan sovellus vaadittanee, jos haluaisi etäohjata käyttäjää puhelimen kanssa. 

Vastaa