Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63792
Kirjoituksia 173741

iphone 11 peruutusHighlighted

iphone 11 peruutus

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

iphone 11 peruutus

1/2

Hei! Olen tilannut teiltä 2 viikkoa sitten iphone 11 pro max puhelimen, jota en ole vielä saanut. Minulla on nyt kuitenkin mahdollisuus saada kyseinen puhelin muualta ja haluaisin peruuttaa telialta tekemän tilaukseni. Olen kuitenkin maksanut koko puhelimen summan verkkopankissa, kun tein tilauksen. Onko minun mahdollista peruuttaa kyseinen tilaus ja saada tilauksen koko summa takaisin, vaikka puhelinta ei ole minulle vielä tullut? Vai pitääkö minun odottaa niin kauan, että kyseinen puhelin tulee minulle ja vasta sitten lähettää puhelin takaisin ja peruuttaa ja palauttaa tilaus?

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 910 kpl

2/2

Hei @Surppa123  ja tervetuloa Yhteisöön! Lyhyt ja ytimekäs vastaus, kyllä Hymiö Onnellinen Tilaus on mahdollista peruuttaa ja saat maksamasi summan takaisin. Jos laitetta ei ole vielä lähetetty, peruutus onnistuu Asiakaspalvelumme kautta. Jos olet asiakkaamme, voit olla yhteydessä telia.fi -sivuilta löytyvän chatin kautta. Muussa tapauksessa homma hoituu nopeimmin soittamalla 020 690 400 ma-pe klo 8-18 välisenä aikana. 

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.