Cisco EPC3825 modeemiin firmware päivitys

  • 5 January 2015
  • 8 kommenttia
  • 148 katselukertaa

Saisinko uusimman firmiksen modeemiin, kiitos.

8 kommenttia

Moikka @Jazari75_05 ja tervetuloa mukaan Klaaniin! :)


 


Täällä Klaanissa emme pääse päivittelemään, kun emme noita henkilötietoja täällä käsittele. Omien sivujen kautta pääset asiassa kätevästi eteenpäin, laitahan siellä palvelupyyntöä tulemaan. :)

Moi, tämä bueno. Laitettu omien sivujen kautta päivityspyyntö. Jäädään kuulolle, kiitos.

Soneran kaapeliverkkoon liitetyt Cisco EPC3825 modeemit saavat tällä hetkellä automaattisesti uuden firmware-päivityksen kun ne ensimmäisen kerran verkkoon yhdistäessä 🙂 Eli ts. erillistä päivityspyyntöä ei tarvitse tehdä.

 

Jos kuitenkin tarvitsee hallintaan Siltaus-vaihtoehdon auki, tästä sitten pitää erikseen tehdä tuo palvelupyyntö eteenpäin.

Käsityksen mukaan tuorein firmware versio on 09/2014 julkaistu? Omassa on edelleenkin 04/2014 (epc3825-v302r125574-140405c.bin) versio. Päivityspyyntö on nyt "sisällä", joten odotan toimenpiteitä. Toivoakseni tuo päivitys poistaisi ko.modeemia jatkuvasti vaivanneet pätkimiset (varsinkin Wlan puolella).

Itsellä ei ole tietoa tuosta uudesta firmiksestä ollutkaan? Löysitkö tuon tiedon googlaamalla vai mistä?  Jokatapauksessa näkisin että uus firmis varmasti koeponnistetaan ensin ennen jakoon pääsyä. Jos uudessa firmiksessä olisi ongelmia ja se pukattaisiin testaamattomana koko verkkoon --> voisi muutama ärräpää ko. modeemin omistajilla tulla.

Morjentes,

Ciscon yllämainitusta versiosta katosi mahdollisuus vaihtaa modemi siltaavaksi. Putkautatteko päivitykset, kiitos.

Täältä Klaanin kautta ei päästä sujauttamaan päivityksiä, mutta pistä Omien Sivujen kautta pyyntö tuonne Tekniseen Asiakaspalveluun, niin saadaan homma työn alle.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +11

Itselläni on tuo Ciscon purkki kiinni toisen operaattorin verkossa ja firmiksen versio on epc3825-v302r125574-150713c ja ihan heinäkuulta 2015. Firmis tuli jakoon heinäkuun lopussa / elokuun alussa. Ainakin IPTV:n toimivuus parani huomattavasti, Wifistä en osaa sanoa kun käytän erillistä reititintä juurikin Ciscon huonon Wifi-yhteyden vuoksi.

Vastaa