Huawei b535-232 opengate asetus

  • 18 January 2020
  • 5 kommenttia
  • 137 katselukertaa

Tarvitsen neuvoja mistä löytyy b535 asetuksista "profiilin hallinta"? Liittymääni kuuluu yhteyspiste, mutta en ole saanut sitä asetusta käyttöön.

 

 


5 kommenttia

Käyttäjätaso 7

@B535op@  kirjoitti:

Tarvitsen neuvoja mistä löytyy b535 asetuksista "profiilin hallinta"? Liittymääni kuuluu yhteyspiste, mutta en ole saanut sitä asetusta käyttöön.

 

 


Olisikohan Verkkoasetukset >> Internet-yhteys? Sieltä löytynee APN-luettelo ja Plus-merkillä vain luot uuden APN:n haluamillasi asetuksilla ja otat käyttöön.

Kunniamerkki +9

Hankin mökkikäyttöön tuon modeemin ensi kesää varten.

 

Toistaiseksi siitä on vain hyvää sanottava. Vein sen mökille ja sain selvästi parempia nopeuksia kuin vanhassa. Entinen oli Huawei B315 reititin. Suoratoisto Areenasta ei takkuillut.

Plus-merkillä vain luot uuden APN:n haluamillasi asetuksilla ja otat käyttöön.

 

Ongelma vain on, etten tiedä, mitkä asetukset haluan. 

 

Olen tilannut OpenGaten ja on kuulemma kytketty Telian päässä käyttöön. Voisiko tämän vääntää rautalangasta, mitkä ovat oikeat asetukset Huawei B593s-22 -purkille?

 

  1. Menen Internet → APN-hallinta.
  2. Painan "Lisää"
  3. Onko oikein?

 

  • profiilin nimi: Foliohattu
  • APN: opengate
  • käyttäjänimi:
  • salasana:
  • todennus: Automaattinen

4. käynnistä purkki uudelleen

Morjesta @J_Metsis ja Tervetuloa Yhteisöön!


 


Yhteyspiste (opengate) ei tarvitse toimiakseen muuta määritystä kuin APN määrityksen. Oletkin jo kertonut juuri oikean polun kuinka sen saat käyttöön tuolla Huawei B593-laitteella.


 


Huawei on hyvä käyttää virratta mutta ei kuitenkaan resetoida. Jos restoit laitteen niin nuo määrityksen pyyhkiytyvät sieltä pois. Tuon virtojen pois käyttämisen jälkeen on hyvä tarkistaa että olet ottanut tuon oikean APN profiilin käyttöön minkä olet luonut.

Kunniamerkki +9

Kerron kokemuksia Huawei B535 reitittimestä Ne ovat lähes pelkästään hyvät. Jos ongelma on joskus tullut, niin tuttu virrat pois virta päälle on auttanut.

 

Uutta kerrottavaa on wifi verkon kantomatka. Kesämökillä on pihalla huvimaja, jossa oli mukava oleskella vaikka sataisi. Kannettava iPad toimi siellä erinomaisesti. Aikaisempi malli, josta siis luovuin ja jonka hävitin, ei siihen pystyn, siis laitteella mökilstä käsin toimien.

 

Toinen asia on kaupukiasunnossa oleva lähiverkko, joka on siellä talon puolesta vuokrattavana ja esiasennettuna. Se on tosin hinnaltaan halpa. Nyt kävi niin, että kannettava uusi verkko päihitti toimintavarmuudessa ja nopeudassa kaupunkiverkon selvästi! Siirryin pysyvästi Huawein käyttäjäksi siellä.

 

Tarvitsen kaupunkiverkkoa jatkossa vain kesällä, kun en halua kanniskella uutta laitettani mökin ja kaupunkiasunnon väliä. Kaupungissa kun tulee kuitenkin joskus käytyä kesälläkin.

 

Huom. Kurkistin kaupunkilaitteen taakse. Siellä lukee: TeleWell model TW-EAV510 v2. Sen kautta tulee pöytäkoneeni Windows10:n liikenne edelleen, joten sillä tavalla sitä tarvitsen. Pöytäkoneen nopeus on riittävä esim. tv-ohjelmien katsomiseen isolla ruudulla ja hi-fi kaiuttimilla.

Vastaa